مرکل عملیات نظامی در عفرین را محکوم کرد

پنج‌شنبه 2 فروردين 1397
01:25
مرکل عملیات نظامی در عفرین را محکوم کرد صدر اعظم آلمان به شدت از عملیات نظامی ارتش ترکیه علیه شبه نظامیان کرد در عفرین در شمال سوریه به شدت انتقاد کرد.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه تلویزیونی رویترز؛ آنگلا مرکل روز چهارشنبه گفت: با وجود همه منافع امنیتی مشروعی که ترکیه دارد، آنچه در عفرین روی می دهد قابل قبول نیست، هزاران هزار غیر نظامی با آزار روبرو هستند، می میرند یا مجبور به فرار می شوند. ما این اقدامات را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می کنیم.

یگان های مدافع خلق، گروه شبه نظامی کرد روز یکشنبه مجبور به خروج از عفرین شد. ترکیه این گروه را تروریست های همراه حزب کارگران کردستان، پ.ک.ک می داند که شورشی سه دهه ای را در ترکیه رقم زده اند.

مرکل همچنین در سخنرانی خود در تدوین اولویت های دولتش، با اشاره به اجازه دولتش برای پذیرش یک میلیون پناهجو به آلمان از دو هزار و پانزده به این سو تاکید کرد اوضاع سوریه نیازمند راه حلی سیاسی  و نیز کمک های انساندوستانه است؛ وی در عین حال هشدار داد حملات اخیر باعث می شود اوضاع انسانی در این کشور که در حال حاضر نیز به شدت وخیم است، به مراتب بدتر شود.

مرکل گفت در حال حاضر شاهد صحنه های تکان دهنده ای از بمباران در مناطقی مانند غوطه شرقی هستیم. بمباران های تکان دهنده ای در غوطه را شاهد هستیم که از جمله آن بمباران مدارس روی می دهد. ما این بمباران ها را محکوم می کنیم خواه این بمباران از سوی رژیم اسد باشد یا روسها این کار را کرده باشند.

مرکل گفت نمی توانیم بگوییم که کشور ما از نظر تاریخی کاتولیک یا یهودی بود. حتی اگر چنین چیزی درست بوده باشد. چهار و نیم میلیون نفر با حفظ دین خود، اسلام، بخشی از آلمان به شمار می آیند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد