حماس هویت متهم اصلی حمله به خودروی الحمد الله را شناسایی کرد

پنج‌شنبه 2 فروردين 1397
11:46
حماس هویت متهم اصلی حمله به خودروی الحمد الله را شناسایی کرد وزارت کشور غزه که توسط حماس اداره می شود اعلام کرد' انس عبدالمالک عبدالقادر ابو خوصه' متهم اصلی حمله به خودروی 'الحمدالله' نخست وزیر تشکیلات خودگردان است که برای بازداشت وی پاداش پنج هزار دلاری در نظر گرفته شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری فلسطین الیوم، وزارت کشور وامنیت ملی نوار غزه تصریح کرد، دستگاه های امنیتی توانستند متهم اصلی حمله هفته گذشته به خودروی 'رامی الحمد الله' نخست وزیر تشکیلات خودگردان را شناسایی وبرای دستگیری وی پاداش پنج هزار دلاری تعیین کردند.

این بیانیه ادامه داد، دستگاه های امنیتی درحال فعالیت برای بازداشت وی است.

بر اساس این بیانیه هرکس به 'ابوخوضه' فراری کمک کند خود را در معرض مجازات های قانونی قرار داده است.

وزارت کشور غزه پیش از این اعلام کرده بود انس عبدالمالک ابو خوصه تحت تعقیب نیروهای امنیتی است.

'اسماعیل هنیه' رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) بر خودداری رهبران جنبش «فتح» از شتابزدگی در متهم کردن حماس در ارتباط با ترور نافرجام نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد.

'اسماعیل هنیه' در دیدار با هیات امنیتی مصر در نوار غزه، تحولات و پیامدهای حمله به هیات 'رامی الحمدالله' نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین را بررسی و آن را محکوم کرد.

دفتر اسماعیل هنیه با صدور بیانیه ای خاطر نشان کرد که رئیس دفتر سیاسی حماس در دیدار با 'سامح شکری' رئیس هیات امنیتی مصر، مراتب تقدیر و تشکر خود را از تصمیم این کشور برای تداوم تلاش های این هیات در نوار غزه از طریق پیگیری آشتی ملی و رفع موانع آن اعلام کرد.

هنیه همچنین حمله به هیات رامی الحمدالله را محکوم کرد و گفت: این حادثه همه را هدف گرفته است و باید با پافشاری و پایبندی به آشتی، به آن واکنش نشان دهیم.

وی گفت: جنبش حماس در راستای اصول ملی، اخلاقی و انسانی، اختلافات سیاسی و تعارض در مواضع در قبال عملکرد دولت حمدالله، اجرای توافقات آشتی ملی، پایان دادن به بحران ها و مشکلات غزه را از هم جدا می کند.

رئیس دفتر سیاسی حماس خاطر نشان کرد که این جنبش از تلاش های سرویس های امنیتی برای شناسایی عامل این انفجار حمایت می کند.

وی در جریان دیدار با هیات امنیتی مصر بر لزوم خودداری از شتابزدگی رهبران جنبش فتح در متهم کردن حماس و احساس مسئولیت ملی آنها و نیز خروج شان از دایره تنگ درگیری ها و کشمکش های سیاسی در طرح اتهام در ارتباط با مسئولیت این انفجار تاکید کرد و گفت: این انفجار همه را هدف قرار داد و رامی حمدالله در کنار نخست وزیر بودنش، مهمان برادرانش در غزه بود که همواره اهتمام خود را به حفظ جان همه فلسطینیان اعم از ساکنان غزه یا رام الله نشان داده است.

بر اساس اعلام رسانه های خبری رامی الحمدالله نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین 13 مارس/ 22 اسفند از یک انفجار در غزه جان سالم به در برد.

بمب از راه دور و در مسیر ورود نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین که «ماجد فرج« رئیس اطلاعات این تشکیلات و «حسین الشیخ» عضو کمیته مرکزی فتح وی را همراهی می کردند، منفجر شد. 

این انفجار به محض ورود خودروی الحمدالله و هیات همراه به غزه رخ داد که موجب زخمی شدن 6 محافظ نخست وزیر تشکیلات خودگردان و یک فرد دیگر شد.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش لبنان: هدف اسرائیل کوچاندن ساکنان مناطق جنوب لبنان است


جنبش النجباء: موضع ما درباره سلاح مقاومت تغییری نکرده است


حماس مشارکت در مذاکرات قاهره را به تعویق انداخت


گفتگوی سران امارات و مغرب درباره تحولات و تنش‌های منطقه‌ای


دیدار سفیر ایران با معاون نخست‌وزیر ارمنستان


مخالفت قاطع چین با همکاری‌های نظامی آمریکا و تایوان


وزارت خارجه کویت از کشته شدن یک نفر در حملات صبح امروز خبر داد


تشکیل کمیته در چارچوب هماهنگی درباره حصر سلاح تکذیب شد


ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته نخست‌وزیر عراق برای تعیین تکلیف گروه‌های مسلح


سپاه: دشمن ناگزیر به پذیرش قواعد جدیدی است که ایران بر میدان تحمیل کرده‌ است