وزیر دفاع کویت: امنیت، بدون ایران محال است

شنبه 4 فروردين 1397
14:02
وزیر دفاع کویت: امنیت، بدون ایران محال است وزیر دفاع و معاون نخست‌وزیر کویت تأکید کرد که مطلقا داشتن امنیت بدون نزدیکی به ایران و عراق غیر ممکن است.

العالم - آسیا

«شیخ ناصر الصباح» معاون اول نخست‌وزیر و وزیر دفاع کویت که در همایش «سرمایه‌گذاری در کویت» سخن می‌گفت، ضمن بیان برنامه‌های کلان اقتصادی این کشور جهت سرمایه‌گذاری در جزایر شمال کویت و لزوم تحول در سیستم اقتصادی و آموزشی، بر روابط عمیق با شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد و همزمان، رابطه با ایران و عراق را حیاتی دانست.

به نوشته روزنامه «اخبار الکویت» او ضمن ابراز تمایل حقیقی برای روابط تنگاتنگ با ایران و عراق، گفت: به هیچ وجه نمی‌توانیم در امنیت باشیم، مگر این‌که با ایران و عراق رابطه نزدیک داشته باشیم.

وزیر دفاع کویت افزود: اگر از همسایگانمان احساس آسودگی نکنیم باید دائما در اضطراب باشیم و در این صورت هیچ وقت نخواهیم توانست وارد تعاملات جهانی شویم.

ناصر الصباح، ادامه داد: باید اعتراف کنیم که ایران کشور بزرگی است و تاریخ شکوهمندی دارد و مسائل سیاسی موقتی است؛ اما آن‌چه که بزرگی و مجد می‌آورد، عامل انسانی است.

وی همچنین گفت که در ارتباط با دیگر شرکای کویت برای تحقق نزدیکی به ایران و عراق و کمک به دو کشور برای بازسازی زیرساخت‌هایشان است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند