فعال بحرینی: آل خلیفه در روزهای پایانی قرار دارد

جمعه 16 تير 1391
18:15
فعال بحرینی: آل خلیفه در روزهای پایانی قرار دارد العالم، لندن- فعال رسانه اي بحريني تأکيد کرد، تشديد سرکوبها در اين کشور نشانه آن است که رژيم آل خليفه در روزهاي پاياني خود قرار دارد.

"جواد عبدالوهاب" روز جمعه در گفت و گو با شبكه العالم، تأکید کرد: برخوردهاي امنيتي رژيم آل خليفه نشان دهنده قرار داشتن رژیم در روزهای پایانی است .. مردم بحرين تصميم نهايي خود را مبني بر رهايي يافتن از رژيم مستبد و سركوبگر آل خليفه گرفته اند و اقدامات سركوبگرانه و امنيتي اين رژيم كه با حمايت و پشتيباني آمريكا و انگليس صورت مي گيرد، مردم را متوقف نخواهد كرد.

وی افزود: تشديد برخورد امنيتي با مردم از ماه فوريه و زماني كه وزير كشور مردم را تهديد كرد و سلاح هاي ساچمه اي بار ديگر در خيابان ها مورد استفاده قرار گرفت، آغاز شده است.

عبدالوهاب تاكيد كرد: رژيم آل خليفه در چگونگي تعامل با مردم ، به بن بست رسيده است.

عبدالوهاب نگاه رژيم حاكم و حاميان آمريكايي و انگليسي آن به عرصه سياسي تحولات بحرين را اشتباه دانست و گفت : بازداشت ها، حمله به خانه هاي فعالان و سركوبگري هيچ يك سودي نخواهد داشت، و نخواهد توانست انديشه سرنگونی استبداد را از فكر و ذهن مردم بحرين خارج كند.

این فعال رسانه ای بحرینی خاطر نشان كرد : رژيم آل خليفه فشار امنیتی علیه مردم را به اوج رسانده است، و اين نشان مي دهد كه اين رژيم روزهاي آخر خود را مي گذراند.

07-14-49

0% ...

آخرین اخبار

شهر صیدا و داستان نگرانی هایش


چین ۱۰ شرکت آمریکایی را تحریم کرد


پترو، رژیم اسرائیل را به دستکاری انتخابات کلمبیا متهم کرد


کاهش ۱۴ درصدی ورود گردشگران به خاورمیانه


اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم


مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ۱۷ تیر در نجف و کربلا برگزار می‌شود


بیانیه مشترک قطر و پاکستان درباره توافقات مذاکرات سوئیس


مخالفت اتحادیه عرب با هرگونه تلاش برای حذف آنروا


از مطرح شدن رفع تحریم‌های نفتی در مذاکرات سوئیس خبر داد


بقائی: پس از اظهارات تهدیدآمیز ترامپ، هیئت ایرانی از ادامه نشست چهارجانبه خودداری کرد