مصر درباره گذرگاه رفح تحت فشار است

جمعه 23 تير 1391
09:03
مصر درباره گذرگاه رفح تحت فشار است عضو كميته اطلاع رساني حزب آزادي و عدالت مصر، فلسطين را مهمترين مساله در بحث امنيت ملي مصر و از اولويت هاي محمد مرسي رئيس جمهوري اين کشور توصيف کرد و گفت، دولت مصر در خصوص گشودن گذرگاه رفح همچنان تحت فشار است.

 "سمير الوسيمي" در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت : درخواست اسماعيل هنيه نخست وزير دولت منتخب فلسطين برای گشودن 24 ساعته گذرگاه رفح درخواستي بجا است .

وی افزود: حزب آزادي و عدالت مساله فلسطين را مهمترين مساله در بحث امنيت ملي مصر مي داند و معتقد است اين مساله به همه ملل اسلامي و عربي مربوط مي شود و بايد از فلسطيني ها با همه امكانات حمايت كرد.

 الوسيمي گفت: مساله گذرگاه رفح فقط مربوط به دو طرف مصري و فلسطيني مي شود و این امر هیچ ربطی به اسراییل ندارد.

وی خاطرنشان کرد که جامعه جهاني بايد براي حمايت از فلسطيني هاي باريكه غزه و رونق بخشيدن به اقتصاد اين منطقه تلاش كند.

عضو كميته اطلاع رساني حزب آزادي و عدالت مصر تأکید کرد: همه مطالبات بحق فلسطيني ها در دستوركار ریيس جمهوري و حزب آزادي و عدالت مصر قرار دارد و هر مصري غيور مساله فلسطين را يكي از مسائل مهم جهان عرب و اسلام مي داند .

الوسيمي گفت: فشارهاي بين المللي در خصوص گذرگاه رفح همچنان ادامه دارد ولي مصر تسلیم اين فشارها نمی شود و همچنان از مساله  فلسطين حمايت خواهد كرد.

وی اظهارداشت : حزب آزادي و عدالت حمايت از مساله فلسطين در مجامع منطقه اي و بين المللي را وظيفه خود مي داند و از فلسطيني ها تا دست يابي آنها به همه حقوق خود حمايت خواهد كرد.

 07/12           18:48           Fa


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


سردار شکارچی: قدرت ایران به مراتب از گذشته بیشتر است


پیام فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت گرامیداشت نخستین سالگرد جنگ تحمیلی دوم


ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری + فیلم


نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


نیروی دریایی سپاه: نزدیک شدن شناورها به تنگه هرمز به‌منزله همکاری با دشمن تلقی می‌شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت