واکنش ترزا می به تحولات اخیر سوریه

واکنش ترزا می به تحولات اخیر سوریه
دوشنبه 20 فروردين 1397 - 19:26

نخست وزیر انگلیس در واکنش به حمله شیمیایی به دوما در سوریه، علیه روسیه موضع گرفت.

العالم - اروپا

«ترزا می» نخست وزیر انگلیس در اظهارنظری درباره حمله شیمیایی اخیر درسوریه، گفت که بکارگیری این سلاح‌ها تحت هیچ شرایطی پذیرفتنی نیست و اگر مشخص شود که حمله شیمیایی به «دوما» کار سوریه بوده، این دولت بشار اسد است که باید پاسخگو باشد.

به نوشته وبگاه شبکه «اسکای نیوز» ترزا می در این زمینه گفت که حکومت بشار اسد و حامیانش از جمله «روسیه» باید پاسخگو باشند.

متحدان آمریکا در هماهنگی با هم و با سوء استفاده از این مسئله درحال متهم کردن دولت بشار اسد هستند به طوری‌که وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه اعلام کرد که گزارش‌ها درباره حمله شیمیایی به شهر دوما در سوریه را با نگرانی پیگیری می‌کند.

دولت سوریه و همچنین روسیه، اتهام‌زنی‌ها به دمشق درباره حمله شیمیایی به دوما واقع در غوطه شرقی را شدیدا رد کرده‌اند و آن را توطئه غرب می‌دانند.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد