هشدار وزیر دفاع تركيه:

درگیری روسیه و آمریکا می تواند تمام منطقه را به آتش بکشد

پنج‌شنبه 23 فروردين 1397
14:00
 درگیری روسیه و آمریکا می تواند تمام منطقه را به آتش بکشد وزیر دفاع ترکیه با هشدار درباره احتمال وقوع جنگی تمام عیار در منطقه، گفته است که درگیری بین روسیه و آمریکا می‌تواند تمام منطقه را به آتش بکشد.

العالم ـ ترکیه

«نورالدین جانیکلی» وزیر دفاع ترکیه خاطرنشان کرده، درگیری احتمالی روسیه و آمریکا در سوریه شاید قواعد بازی در غرب آسیا را به کلی تغییر دهد.

جانیکلی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «24TV» گفته، «اگر حمله‌ای علیه نیروهای مورد حمایت روسیه (در سوریه) یا حمله‌ای از سوی نیروهای تحت حمایت آمریکا رخ دهد، روسیه کنار نمی‌ایستد زیرا در آن صورت نفوذ خود را از دست خواهد داد».

به گزارش فارس نوشته خبرگزاری «تاس» وی احتمال داده که درگیری‌های شدیدی بین روسیه و آمریکا در سوریه رخ دهد. وزیر دفاع ترکیه خاطرنشان کرده، «این تهدید برای مدت‌ها وجود داشته و در آینده نیز وجود خواهد داشت».

وزیر دفاع ترکیه تاکید کرده، «فقط یک جرقه می‌تواند تمام منطقه را به آتش بکشد و پنجره دیگری به سوی جنگ تمام عیار بگشاید. پس ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم که با خویشتن‌داری اقدام کنند».

جانیکلی همچنین اضافه کرده، ترکیه به عملیات نظامی در شمال سوریه و عفرین تا نابودی تمام گروه‌هایی که این کشور آنها را تروریستی می‌داند، ادامه خواهد داشت.

آمریکا و متحدان آن به بهانه حمله شیمیایی به شهر دوما در غوطه شرقی دمشق، اعلام کرده اند که به سوریه حمله خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد