تظاهرات ضدجنگ مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس

شنبه 25 فروردين 1397
04:22
تظاهرات ضدجنگ مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس

صدها نفر از قشرهای مختلف مردم، صلح طلبان و فعالان حقوق بشر با تجمع مقابل دفتر نخست وزیر انگلیس در لندن، مخالفت خود را با سیاست های جنگ افروزانه امریکا، انگلیس و فرانسه فریاد زدند.

العالم - انگلیس

معترضان ساعاتی پس از موافقت اعضای کابینه دولت انگلیس برای همراهی با امریکا در اقدام نظامی در سوریه، علیه این رویکرد دولت شعار دادند.

معترضان  با شعارهای جنگ بس است، دست از سوریه بردارید، از تهاجم به عراق و لیبی درس بگیرید و جنگ و کشتار بیشتر نمی خواهیم، رویکرد دولت انگلیس را در همراهی با امریکا برای اقدام نظامی در سوریه محکوم کردند و توقف فوری آن را خواستار شدند.

در این تجمع سخنرانان نیز با یاداوری ادعاهای دولتمردان پیشین انگلیس برای توجیه تهاجم به عراق، لیبی و سوریه و آشکار شدن پوچی استدلال آنان گفتند : اکنون نیز همان سناریوی تکراری برای کشتار و ویرانی بیشتر در دستور کار همان مهاجمان قرار گرفته است.

سخنرانان از مردم خواستند هوشمندانه عمل کنند و اجازه ندهند دولتمردان بار دیگر با فریب افکار عموی دست به کشتار بیشتر و ویرانی گسترده تر بزنند.

انان همچنین تاکید کردند بحران در سوریه باید با اتش بس و از مجرای سیاسی پیگیری شود و خشونت جز کشتار و ویرانی بیشتر نتیجه ای نخواهد داشت.

همزمان پلیس انگلیس که با حضور گسترده از دفتر نخست وزیر انگلیس محافظت می کرد برای خاموش کردن فریاد معترضان به زور و خشونت متوسل شد و شماری از آنان را  بازداشت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد


2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت