زندانبانان سعودی الجیزاوی را شکنجه کردند

چهارشنبه 28 تير 1391
05:51
زندانبانان سعودی الجیزاوی را شکنجه کردند همسر" احمد الجيزاوي " وكيل مصري كه از آوريل گذشته در عربستان سعودي در بازداشت به سر مي برد، از شكنجه شدن همسرش در زندان هاي رژيم آل سعود و تصميم مسئولان سعودي براي اعدام الجيزاوي خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، احمد الجیزاوی وکیل و فعال حقوقی برجسته مصری پس از انتقاد از وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی، فساد حاکم و سرکوب معترضان به ویژه وضعیت وخیم زندان های آل سعود در سفر به عربستان سعودی برای انجام فریضه حج به اتهام واهی حمل قرص های مخدر بازداشت شد و از ماه آوریل تاکنون در زندان به سر می برد.

"شاهنده فتحي"، همسر احمد الجیزاوی،گفت: دادستان كل شهر جده خواستار اعدام الجيزاوي شده و حتي وي به پاي چوبه دار هم برده شده است.

وي افزود: مسئولان سعودي مي خواهند الجيزاوي را به علت دفاع از زندانيان مصري در عربستان اعدام كنند.

همچنين"محمد عبد القدوس" رئيس كميته آزادي ها در اتحاديه خبرنگاران مصر، گفت: اين اتحاديه انتظار داشت كه محمد مرسي رئيس جمهوري مصر درحالي از سفر از عربستان به مصر بازگردد كه زندانيان مصري از زندان هاي اين كشور آزاد شده باشند.

 

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است