در پی تجاوز موشکی آمریکا و همپیمانانش به خاک سوریه؛

نماینده پارلمان روسیه خواستار فروش «اس 300» به ایران،کره شمالی و سوریه شد

يکشنبه 26 فروردين 1397
10:57
نماینده پارلمان روسیه خواستار فروش «اس 300» به ایران،کره شمالی و سوریه شد یکی از نمایندگان پارلمان روسیه در پی حمله واشنگتن و همپیمانانش به خاک سوریه، خواستار فروش سامانه‌های «اس 300» به ایران، کره شمالی و سوریه شد.

العالم _ اروپا

«الکساندر شرین» معاون اول رئیس کمیته دفاعی مجلس دوما پارلمان روسیه در گفت‌وگوی روز شنبه (دیروز) به وقت محلی با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفت که روسیه باید سامانه‌های دفاع هوایی «اس 300»را به ایران، کره شمالی و سوریه عرضه کند و در عین حال به نظامیان این کشورها، طریقه استفاده از این سلاح را آموزش دهند.

اوایل روز شنبه، «سرگئی رودسکوی» رئیس اداره عملیاتی ستاد مشترک ارتش روسیه اعلام کرد که مسکو احتمالاً در پی تجاوز موشکی آمریکا، انگلیس و فرانسه به خاک سوریه، فروش سامانه‌های اس 300 به دمشق را مورد بررسی قرار می دهد.

شرین در این خصوص تصریح کرد: «ضروری است که نه تنها ارائه سامانه‌های دفاع موشکی را مورد بررسی قراردهیم، بلکه تحویل (این سامانه‌ها) با افرادی همراه شود که بتوانند به پرسنل این کشورها آموزش دهد به طوریکه سوریه، ایران و کره شمالی بتوانند این سامانه‌ها را در صورت خواست، نصب کنند».

این مقام روس در ادامه افزود: «قرار بود مدت‌ها پیش این سامانه‌ها فراهم شود....اگر تمایلی به مرگ سربازان و افسران نظامی خود نداریم، اگر نمی‌خواهیم از جنگ‌های وسیع با از دست رفتن جان غیرنظامیان چیزی بگوییم، (راه‌حل)بسیار ساده است: سامانه اس 300».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است