تحریم جدید آمریکا علیه روسیه به خاطر سوریه

تحریم جدید آمریکا علیه روسیه به خاطر سوریه
دوشنبه 27 فروردين 1397 - 08:42

سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت که واشنگتن تحریم های جدیدی علیه روسیه به دلیل حمله شیمیایی ادعایی در سوریه وضع کرده که امروز دوشنبه اعلام می شود.

 

العالم - آمریکا

به نقل از تارنمای خبری هیل، «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل در گفت و گو با شبکه خبری سی بی اس گفت که کشورش تحریم های جدیدی علیه روسیه وضع کرده است.

به گفته هیلی، «استیو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا این تحریم های جدید را امروز دوشنبه اعلام خواهد کرد.

سفیر آمریکا در سازمان ملل افزود: (این تحریم ها) هر شرکتی را که با تجهیزات مربوط به اسد (رئیس جمهوری سوریه) و استفاده از تسلیحات شیمیایی در ارتباط باشد، هدف خواهد گرفت.

تروریست های سوری مدعی شدند که شهر دوما شامگاه شنبه 18 فروردین ماه هدف بمباران شیمیایی قرار گرفت و در جریان آن 75 نفر کشته و دهها تن زخمی شدند.

با وجود آنکه دولت سوریه داشتن هر گونه دخالتی را در این حمله شیمیایی رده کرده، آمریکا به همراه انگلیس و فرانسه با متهم کردن دولت دمشق به انجام این حمله، بامداد شنبه مناطقی از سوریه را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

ایرنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بقائی: تبادل پیام ها میان ایران و آمریکا از طریق پاکستان ادامه دارد/ امکان مذاکره در خصوص نوع و سطح غنی‌سازی وجود دارد


قدردانی پزشکیان از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان و مسئولان حوزه نفت و انرژی‌


وزارت اطلاعات: سرکرده ‌یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا


فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است


هلاکت سرکرده‌ گروهک تروریستی تجزیه‌ خوزستان/ 11 نفر دستگیر شدند


پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است


حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است