در نشست خبری مشترک؛

الجبیر: اعزام نیروهای «ائتلاف اسلامی» به سوریه را پیشنهاد دادیم/ گوترش: بدون حمایت‌های ریاض، مرکز موسوم به «مقابله با تروریسم» تأثیرگذار نیست!

سه شنبه 28 فروردين 1397
19:59
الجبیر: اعزام نیروهای «ائتلاف اسلامی» به سوریه را پیشنهاد دادیم/ گوترش: بدون حمایت‌های ریاض، مرکز موسوم به «مقابله با تروریسم» تأثیرگذار نیست! وزیر خارجه سعودی در کنفرانس خبری مشترکی با دبیر کل سازمان ملل متحد، مدعی شد که نیروهای انصارالله یمن، این کشور را به پایگاهی برای ایران تبدیل کرده‌اند.

العالم _ عربستان سعودی

وزیر خارجه عربستان سعودی از پیشنهاد ریاض برای اعزام نیروهای ائتلاف موسوم به  «ائتلاف اسلامی ضد تروریسم» به سوریه خبر داد.

«عادل الجبیر»، در نشست خبری مشترکی که امروز (سه‌شنبه) با «آنتونیو گوترش» در شهر ریاض، پایتخت عربستان داشت، مدعی شد که نیروهای انصارالله یمن، این کشور را به پایگاهی برای ایران تبدیل کرده‌اند و این جنبش انصار الله است که به راه حل نظامی در یمن رو آورده‌ است.

الجبیر که کشورش بیش از سه سال است که با راه اندازی جنگی علیه یمن مرتکب جنایت‌های جنگی شده، اقدامات انصارالله در یمن را «تروریستی» خواند و گفت که کشورش قصد ورود به جنگ با یمن را نداشته است!

او در ادامه اتهام‌های خود علیه جنبش انصارالله و ایران مدعی شد که این جنبش موشک‌های ساخت ایران را به سمت عربستان سعودی شلیک می‌کند.

وزیر امور خارجه سعودی مدعی شد که مخالفت جنبش انصارالله با راه حلی سیاسی به دلیل «لجبازی» ایران است.

این ادعای الجبیر در حالی است که به اعتراف فرستاده سابق سازمان ملل در امور یمن، زیاده خواهی‌های ریاض عامل شکست گفت‌وگوهای یمن در کویت بود.

عادل الجبیر همچنین راه حل در یمن را مبتنی بر راه حل شورای همکاری خلیج فارس و خروجی‌های گفت‌وگوی ملی این کشور دانست.

او گفت که در دیداری که با گوترش داشته، در مورد آنچه وی دخالت‌های ایران در منطقه می‌خواند و بحران‌های یمن، لیبی و سوریه با وی گفت‌وگو و رایزنی کرده است.

دبیر کل سازمان ملل متحد در این نشست خبری مشترک با تمجید از عربستان سعودی مدعی شد بدون حمایت‌های ریاض، مرکز موسوم به «مقابله با تروریسم» نمی‌تواند تأثیرگذار باشد.

او بار دیگر بر لزوم دستیابی به راه حل در سوریه و لبنان تأکید کرد و گفت که راه حلی غیر از راه حل سیاسی در این ۲ کشور جواب نمی‌دهد.

گوترش هم صدا با وزیر خارجه سعودی مدعی شد که جنبش انصارالله یمن با سربازگیری کودکان در این کشور قوانین بین المللی را زیر پا گذاشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد