حکیم: دولت آتی باید خدمتگزار و منسجم باشد

سه شنبه 28 فروردين 1397
23:15
حکیم: دولت آتی باید خدمتگزار و منسجم باشد رئیس فراکسیون پارلمانی «ائتلاف ملی» عراق روز سه شنبه گفت : درمرحله آتی باید طرح مشخصی ارائه شود تا به تبع آن دولت خدمتگزار و منسجمی  بر اساس رای اکثریت مردم تشکیل شود.

العالم عراق

دفتر رئیس فراکسیون پارلمانی «ائتلاف ملی» عراق در بیانیه ای اعلام کرد: عمار الحکیم در دفتر خود در بغداد ،میزبان "اندروبیک" نماینده رئیس جمهوری آمریکا برای مبارزه با تروریسم به همراه داگلاس سلیمان سفیر آمریکا بود و با آنان  تحولات منطقه ای و بین المللی و شرایط امنیتی و سیاسی عراق را بررسی کردند.

این دفتر به نقل از حکیم بر اولویت وجود طرحی مشخص برای مرحله آتی که به تشکیل  دولتی خدمتگذار و منسجم  بر اساس رای اکثریت و تضمین کننده اجرای قانون اساسی و اراده مردم عراق بیانجامد.

وی بار دیگر بر معادله ملی که حافظ وحدت عراق و توسعه اقتصادی و مبارزه با فساد و خدمت رسانی به مردم و ایجاد روابط مثبت با منطقه و دنیا و دوری عراق از درگیری ها باشد، تاکید کرد.

حکیم گفت : تحولات اخیر تهدیدی برای امنیت و صلح منطقه است .

وی هم چنین نسبت به برخی واکنش ها که تهدیدی برای ثبات کشور است ، ابراز نگرانی کرد.

217

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟