واکنش روزنامه اسرائیلی به ترور پژوهشگر فلسطینی و نقش او در ساخت پهپاد

واکنش روزنامه اسرائیلی به ترور پژوهشگر فلسطینی و نقش او در ساخت پهپاد
شنبه 1 ارديبهشت 1397 - 13:26

در حالی که گمانه‌زنی‌ها حاکی از دست داشتن موساد در ترور پژوهشگر فلسطینی «محمد فادی البطش» است، یک نشریه صهیونیستی اعلام کرد البطش در زمینه ساخت پهپاد با حماس همکاری می‌کرده است.

العالم - آسیا

در اولین واکنش رسانه‌های صهیونیستی به ترور «محمد فادی البطش» پژوهشگر فلسطینی در مالزی، نشریه «اسرائیل‌هیوم» اعلام کرد وی از اعضای حماس بوده است.

این وبگاه صهیونیستی افزود: وی در زمینه ساخت و ارتقای پهپاد برای حماس همکاری می‌کرده و حوزه تخصصی کار او ساخت پهپاد‌هایی با سوخت جایگزین بوده است.

محمد فادی البطش که دکترای مهندسی برق داشته، امروز (شنبه) در حال رفتن به مسجد برای اقامه نماز صبح بوده که دو موتورسوار بیش از 10 گلوله به سمت او شلیک کردند یکی از گلوله‌ها به سر وی اصابت کرد و منجر به شهادت فوری‌ البطش شد.

«خالد البطش» سخنگوی جهاد اسلامی اعلام کرد موساد (سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی) را در پشت پرده این ترور می‌داند .

ترور پژوهشگران و مهندسان فلسطینی موضوع تازه‌ای نیست؛ آخرین آنها مربوط به سال 2016 است که  مهندس تونسی «محمد الزواری» روبه روی منزلش در «طفاقس» تونس ترور شد. 

بعدا مشخص شد الزواوی با حماس در زمینه ساخت پهپاد همکاری داشته است‌، تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به دست داشتن موساد در این ترور اذعان کرد.

فارس

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد