پوتین در گفتگو با ماکرون:

حمله به سوریه تعرض به قوانین بین‌المللی بود

دوشنبه 3 ارديبهشت 1397
18:47
حمله به سوریه تعرض به قوانین بین‌المللی بود سخنگوی کرملین اعلام کرد، رئیس‌جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) با همتای فرانسوی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

العالم - روسیه

سخنگوی کرملین اعلام کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی وی در این تماس تلفنی درباره آخرین تحولات سوریه پس از حملات موشکی اخیر به رایزنی پرداختند.

پوتین در این گفت‌وگو تأکید کرد، حمله تحت رهبری آمریکا به مواضع سوریه در اوایل آوریل تعرض به قوانین بین‌المللی بوده و اوضاع را در این کشور خاورمیانه پیچیده‌تر می‌کند.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین بر اهمیت بررسی‌های سازمان منع سلاح‌های شیمیایی درباره‌ آنچه در سوریه به وقوع پیوسته است، تأکید کرد.

کرملین همچنین اعلام کرد، پوتین و ماکرون در این گفت‌وگوی تلفنی به موضوع برجام نیز پرداختند و اعلام کردند که اجرای این توافق باید ادامه داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است