دعوت ظریف از کشورهای حوزه خلیج فارس و سازمان ملل برای حمایت از ایده مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای

سه شنبه 4 ارديبهشت 1397
15:23
دعوت ظریف از کشورهای حوزه خلیج فارس و سازمان ملل برای حمایت از ایده مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای وزیر خارجه ایران با تأکید بر حرکت به سمت همکاری و اعتمادسازی به جای دشمنی و خصومت از کشورهای حوزه خلیج فارس و سازمان ملل برای حمایت از ایده مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای دعوت کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در نیویورک به سر می‌برد، در صفحه توئیتر خود با اشاره به حضور در شورای روابط خارجی آمریکا نوشت: « در شورای روابط خارجی تأکید کردم و امروز هم دوباره در مجمع عمومی سازمان ملل تأکید خواهم کرد که برای ما در خلیج فارس لازم است تا پارادایم حاصل جمع صفر حذف و دشمنی و خصومت را تغییر دهیم و به سمت همکاری و اعتمادسازی حرکت کنیم.»

وزیر خارجه ایران در ادامه می‌افزاید: «من از همسایگانمان و سازمان ملل دعوت می‌کنم که از ایده «مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای» حمایت کنند.»

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه شب (30 فروردین) به منظور شرکت در اجلاس عالیرتبه «صلح پایدار» در مجمع عمومی سازمان ملل و همچنین سخنرانی در شورای روابط خارجی آمریکا وارد نیویورک شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد