رسیدگی به پرونده نبیل رجب به تعویق افتاد

چهارشنبه 4 مرداد 1391
04:01
رسیدگی به پرونده نبیل رجب به تعویق افتاد دادگاه عالي بحرين زمان رسيدگي به پرونده رئيس مرکز حقوق بشر اين کشور را 15 مرداد اعلام کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از روزنامه الوسط بحرین، دادگاه عالی  بحرین رسیدگی به پرونده نبیل رجب، رئیس مرکز حقوق بشر بحرین، را به 5 آگوست (یکشنبه 15 مرداد) موکول کرد.

نبيل رجب تنها به اتهام نوشتن مطالب انتقادآميز عليه نخست‌وزير كشور در شبكه اجتماعي توييتر به 3 ماه حبس محكوم شده بود. وی  عليه حكمش درخواست تجديد نظر كرد و اتهاماتش را افترا خوانده است. قرار بود اين دادگاه در 18 ژوئيه (28 تیر)  تشكيل شود كه به تعویق افتاد.

این درحالی است که مردم معترض بحرین به منظور اعلام همبستگی با نبیل رجب در برابر منزل او تجمع و  تاکید کردند تا برآورده شدن خواسته‌های به حق خود به تظاهرات ادامه خواهند داد

در همین حال، سازمان عفو بین‌الملل از مقام‌های بحرینی خواست پیش از برگزاری جلسه دادگاه فعالان حقوقی مانند نبیل رجب و 9 تن دیگر از کادر پزشکی، هرچه سریع‌تر زندانیانی سیاسی را آزاد کند.

این سازمان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد 9 تن از کادرپزشکی در بحرین که در زندان به سر می‌برند به علت‌ فعالیت در عرصه آزادی بیان بازداشت شده‌اند.



0% ...

آخرین اخبار

۶ شهید و ۲۵ زخمی در حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به غزه


حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق