فارن پالسی:

جان بولتون حامی علنی منافقین درصدد است پای آن‌ها را به کاخ سفید باز کند

جان بولتون حامی علنی منافقین درصدد است پای آن‌ها را به کاخ سفید باز کند
دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 - 19:07

نشریه آمریکایی به تلاش‌های «جان بولتون» برای حضور منافقین در کاخ سفید و جلب حمایت سیاسی برای این گروهک بین دولتمردان ارشد آمریکا اشاره کرد.

العالم - آمریکا

نشریه آمریکایی «فارن پالسی» روز دوشنبه در مطلبی به تلاش‌ افرادی چون «جان بولتون» مشاور امنیت ملی«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای حضور پر رنگ گروهک منافقین در کاخ سفید و تلاش برای حمایت بیشتر آن‌ها از سوی دولتمردان آمریکا اشاره کرد.

فارن پالسی نوشت: اینک با حضور بولتون، منافقین که در پی تغییر نظام ایران (براندازی) هستند یک حامی را در کاخ سفید پیدا کرده‌اند.

به نوشته این نشریه، گروهک منافقین علاوه بر نوع ساختار  مرموز سرکردگانش، در غرب به خاطر اتخاذ مواضع ضد نظام ایرانی از آغاز پیروزی انقلاب به این سو معروف است و سابقه‌ای از روابط با قانونگذاران غربی به ویژه آمریکایی را همراه دارد.

فارن پالسی نوشت: اینک در کابینه آمریکا با حضور افراد ضد ایرانی و «بولتون» در سمت مشاور امنیت ملی، منافقین فرصتی را برای حضور در داخل جریان سیاستگذاری آمریکا یافته‌اند.


یک دستیار سیاست خارجی در کنگره آمریکا در این زمینه گفت: «بولتون به طور مثبتی تمایل به منافقین دارد و آن‌ها نیز دست‌کم به کاخ سفید دسترسی‌هایی پیدا می‌کنند.»

 این نشریه در ادامه به حضور مقام‌های آمریکا و قانونگذاران این کشور در مراسم منافقین اشاره کرد.

یک سخنگوی کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در حالی که سعی کرد این مسئله را کمرنگ جلوه دهد «منافقین» را یکی از چندین سازمان‌های ایرانی، آمریکایی فعال در کنگره نامید.

فارن پالسی در ادامه با اشاره به رشوه‌های منافقین به شخصیت‌های آمریکایی برای حضور در برنامه‌های آن‌ها، به نقل از یک مقام ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا نوشت که منافقین به مقام‌های آمریکایی بین 20 تا 30 هزار دلار برای سخنرانی در مقرهای خود در پاریس پول پرداخت می‌کنند و بولتون نیز البته یکی از این افراد بوده است.

به نوشته این نشریه، ‌منافقین اینک با جان بولتون، یک متحد علنی را در داخل کاخ سفید دارند.

«آریانا طباطبایی» از تحلیلگران امور ایران در دانشگاه «جورج تاون» در این زمینه گفت که منافقین در حالی به کانال مستقیمی در بالاترین سطوح تصمیم‌گیری در دولت آمریکا دست یافته‌اند که در گذشته از آن بی‌بهره بودند.

فارس

آخرین اخبار

عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس


یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است


«حنظله» مرکز «پشتیبانی از قربانیان هولوکاست» را هک کرد


زخمی شدن ۶ صهیونیست در حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی+ فیلم


رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه