قول عراق برای بازگشایی گذرگاه‌های جدید در اربعین

قول عراق برای بازگشایی گذرگاه‌های جدید در اربعین
دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 - 22:03

در دیدار معاون وزیر کشور عراق با وزیر کشور، طرف عراقی برای بازگشایی گذرگاه‌های جدید مرزی برای برگزاری هر چه بهتر مراسم اربعین حسینی قول مساعد داد.

العالم - ایران 

عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیرکشور عصر امروز در دیدار سپهبد محمد بدر معاون وزیر کشور عراق با اشاره به برگزاری مراسم اربعین در سال گذشته اظهار داشت: مراسم اربعین حسینی در سال گذشته منظم‌تر، بهتر، آرام‌تر و باشکوه‌تر برگزار شد.

وی در ادامه افزود: وزارت کشور عراق در ارائه خدمات به زائران در سال گذشته اقدامات بسیار زیادی انجام داد همچنین مرزها در دو طرف به خوبی کنترل شد که موجب شد خروج غیرمجاز در مرزها نداشته باشیم.

وزیر کشور تصریح کرد: رئیس‌جمهوری نیز در اظهاراتی اقدامات دولت و وزارت کشور عراق در برگزاری مراسم اربعین حسینی را مثبت توصیف کرده و تشکر کردند همچنین بنده در نامه ای که به رهبر معظم انقلاب در خصوص برگزاری مراسم اربعین حسنی نوشتم بر همکاری دولت و وزارت کشور عراق تاکید کرده ام که توفیقات حاصل شده نتیجه این همکاری ها بوده است.

رحمانی فضلی گفت: تنها مشکل ما در سال گذشته مربوط به عدم بازگشایی مرز خسروی علی رغم توافقات قبلی بود که امیدواریم انشالله با توجه به تفاهم نامه جدید بتوانیم در مراسم سال جاری شاهد بازگشاییگذرگاه‌های جدید خسروی وشیلان باشیم.

وی یادآور شد: انشاالله با همکاری بیش از پیش ایران و عراق بتوانیم مراسم اربعین حسینی را در سال جاری با شکوه تر از گذشته برگزار کنیم.

سپهبد محمد بدر معاون وزیر کشور عراق در این دیدار با بیان اینکه برای نخستین بار شهر سامرا برای زائران بازگشایی می‌شود، گفت: براساس دستور نخست وزیر و وزیر کشور عراق کلیه خدمات و امنیت زائران اربعین حسینی تامین خواهد شد.

وی تصریح کرد: نسبت به بازگشایی گذرگاه‌های جدید شخص نخست وزیر بر این موضوع تاکید داشتند و این کار انجام خواهد شد، همچنین در یادداشت تفاهم نامه جدید هم بازگشایی گذرگاه‌های خسروی و شیلان مورد تاکید قرار گرفته است.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

یک فروند جنگنده اف-۱۶ ترکیه در جریان پرواز آموزشی سقوط کرد


انصارالله: فقط مراکز نظامی سعودی را هدف قرار می‌دهیم


هرجا قانون در برابر قدرت سکوت کند، اعتماد بشریت در روابط بین‌الملل فرو می ریزد


ایران توانسته است از تنگه هرمز به عنوان اهرم فشار قدرتمند علیه آمریکا استفاده کند


وزیر کشور پاکستان برای زیارت حرم مطهر رضوی به مشهد رفت


غریب‌آبادی:کشور‌های ساحلی خزر اقدامات اسرائیل و اوکراین را محکوم کنند


ارتش لبنان: حملات اسرائیل مانع از انجام مأموریت ما می‌شود


سپر انسانی برای رییس جمهور آمریکا؛ از فرار مخفیانه ترامپ تا اشک‌های پیرزن فلسطینی + فیلم


مدودف: روسیه حق هدف قرار دادن کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را دارد


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران در آسیای مرکزی؛ تاجیکستان زیر فشار انرژی و اختلال ترانزیت