حمایت از برجام میان آمریکایی‌ها به بالاترین رقم رسید

چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
19:42
حمایت از برجام میان آمریکایی‌ها به بالاترین رقم رسید نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد حمایت از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در میان آمریکایی‌ها به بالاترین حد رسیده است.

العالم _ آمریکا

کمتر از ده روز قبل از اعلام تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره سرنوشت توافق هسته‌ای برجام، حمایت از این توافق در میان رأی‌دهندگان آمریکایی به بالاترین حد رسیده است. 

به نوشته روزنامه واشنگتن‌تایمز نظرسنجی مشترک Morning Consult/Politico که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد نشان می‌دهد ۵۶ درصد از رأی‌دهندگان از این توافق حمایت می‌کنند در حالی که تنها ۲۶ درصد با آن مخالف هستند. 

نتایج این نظرسنجی یک روز بعد از نمایش تبلیغاتی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران منتشر شده است. 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در یک سخنرانی تلویزیونی با نمایش چند زومکن و لوح فشرده مدعی شد ایران بعد از امضای برجام به صورت مخفیانه بُعد نظامی برنامه هسته‌ای خود را حفظ کرده است. 

حمایت از برجام در نظرسنجی جدید، بالاترین رقم از آوریل ۲۰۱۷ است. در آن زمان، حمایت از این توافق، ۵۶ درصد بود. 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس رژیم صهیونیستی: صبح بسیار سخت و دردناکی داشتیم


حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی


چنگ‌اندازی به اهرم وتو؛ تلاش پاریس برای ورود به مذاکرات تهران و واشنگتن


شهباز شریف: هیات پاکستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران شرکت می‌کند


نگرانی‌ها در ترکیه درباره ماهیت حضور نظامی ناتو با استقرار سامانه دفاعی جدید+فیلم


لاوروف: اروپا و ناتو در اندیشه رویارویی نظامی با روسیه هستند


شهادت 18 نفر در پی تداوم حملات سنگین رژیم صهیونیستی به لبنان


هلاکت ۴ صهیونیست از جمله فرمانده گردان ۵۲ رژیم در لبنان


شوک صهیونیست‌ها از انتقادهای تند «جی دی ونس»


سردار ذوالقدر: دشمن در 5 هدف راهبردی علیه ایران ناکام ماند