گفتگوی جابری انصاری با هلگا اشمید و نمایندگان ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلیس در خصوص بحران یمن

پنج‌شنبه 13 ارديبهشت 1397
21:16
گفتگوی جابری انصاری با هلگا اشمید و نمایندگان ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلیس در خصوص بحران یمن دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی و مذاکره کننده ارشد ایران در امور بحران های منطقه ای که در حال دیدار از ایتالیا است عصر امروز در رم با هلگا اشمید معاون سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپایی و مدیران کل سیاسی و امنیتی وزارتخانه‌های امور خارجه ایتالیا، آلمان، فرانسه و انگلستان دیدار و در خصوص بحران یمن گفتگو و رایزنی کرد.

العالم - ایران - اروپا 

در این گفتگوها، در خصوص ابعاد مختلف بحران یمن به ویژه وخامت وضعیت انسانی در این کشور، و گام‌های اولیه اعتمادساز برای حل بحران یمن رایزنی و تبادل نظر شد.

یادآوری می‌شود دور نخست این گفتگوها درباره یمن پیش از این در اواخر بهمن ماه ۹۶ در مونیخ آلمان برگزار شد و مطابق توافق نشست امروز رم، دور سوم گفتگوها پس از ماه مبارک رمضان در نیمه دوم ژوئن ۲۰۱۸ در بروکسل مقر اتحادیه اروپایی، با میزبانی این اتحادیه برگزار خواهد شد.
 

جابری انصاری همچنین صبح امروز در رم با لوکا جان سانتی مدیرکل سیاسی و امنیتی وزارت خارجه ایتالیا دیدار و در خصوص بحران‌های منطقه‌ای و همکاری‌های دو کشور در زمینه حل این بحران‌ها گفتگو و رایزنی کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار پارلمان یمن به ریاض؛ «امنیت منطقه در گرو پایان تجاوز و رفع محاصره است


حادثه در میان آتش؛ برخورد دو بالگرد اطفای حریق در آسمان آتن


تأکید سفیر ایران بر پایداری پیوند تهران و اسلام‌آباد در برابر عوامل خارجی


دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود


یورش ۶ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


افزایش خودکشی در ارتش اسرائیل


حمله انتحاری مرگبار به پاسگاه پلیس در پاکستان؛ دست‌کم ۷ نفر کشته شدند


انفجار در اردوگاه ائتلاف آمریکایی در شمال بغداد+ فیلم


افشای زد و بند رئیس فیفا با ترامپ


از اسب تروآ تا هوش مصنوعی؛ روایت، چگونه به سلاح جنگ‌های مدرن تبدیل شد؟