معاون وزیر صنایع:

خروج آمریکا از برجام بر قراردادهای خودرویی تاثیری ندارد

سه شنبه 18 ارديبهشت 1397
13:03
خروج آمریکا از برجام بر قراردادهای خودرویی تاثیری ندارد معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته، در قراردادهای منعقد شده خودرویی با شرکت های خارجی، بندی با صراحت مشخص کرده که هیچ تحریم یا محدودیت جدیدی نمی تواند در همکاری های دوجانبه تاثیر داشته باشد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

«محسن صالحی نیا» به ایرنا گفته، همکاری های خودرویی شرکت های ایرانی با شرکت های خارجی از جمله پژو و رنو همچنان پابرجاست و ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه اکنون برخی خودروسازان داخلی با خودروسازان خارجی در حال مذاکره اند، خاطرنشان کرده، تاثیر خروج احتمالی آمریکا از برجام بر این همکاری ها نیز به چگونگی بیرون رفتن ترامپ از برجام بستگی دارد.
معاون وزیر صنعت تصریح کرده، جسته و گریخته مشاهده می کنیم برخی از کشورها اعلام می کنند که در صورت خروج آمریکا از برجام، همکاری خود را با ایران ادامه می دهند؛ بنابر این در مورد همکاری های آتی خودرویی، باید منتظر ماند و ببینیم چه شرایطی ایجاد می شود.
توافق هسته ‌ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) بیست و سوم تیرماه سال 1394 (چهاردهم ژوئیه 2015) در وین بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه اروپا و گروه 1+5 شامل انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه، چین و آلمان امضا شد.
با اجرای برجام از دی ماه 1394، مقام های ایرانی بارها به کارشکنی های طرف مقابل بویژه آمریکا برای اموری مانند ارتباط های مالی و تجاری اعتراض کرده اند.
«دونالد ترامپ» که از بهمن سال 1395 به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر سر کار آمده و بارها بر پایان دادن به برجام تاکید کرده است، قرار بود بیست و دوم اردیبهشت ماه درباره ادامه برجام یا خروج از آن تصمیم بگیرد؛ با این حال اعلام کرده که امشب(سه شنبه شب)، این تصمیم را خبری خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم


عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان


حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته