همبستگی فلسطینی ها با سوریه درغزه

جمعه 21 ارديبهشت 1397
11:03
همبستگی فلسطینی ها با سوریه درغزه جبهه خلق برای آزادی فلسطین در شهر غزه، تجمعی را به نشانه همبستگی با سوریه و حمایت از جمهوری عربی سوریه و هم پیمانانش درمحور مقاومت برگزار کرد.

العالم  فلسطین اشغالی

اعلام همبستگی با سوریه به دنبال حمله متجاوزان صهیونیست به اراضی سوریه و تعرض به حاکمیت این کشور و سپس واکنش سوریه درعمق خاک جولان اشغالی صورت گرفت.

در این تجمع و نشست مطبوعاتی، برخی مسئولان و اعضای جبهه خلق برای آزادی فلسطین و اعضای جبهه خلق و نمایندگان برخی از گروه های فعالیت ملی حضور داشتند.

شرکت کنندگان دراین تجمع، درحالیکه پرچم های فلسطین، سوریه و ایران، حزب الله و جبهه خلق برای آزادی فلسطین را در دست داشتند، شعارهایی در تمجید از فداکاری ها ودلاوری های ارتش قهرمان سوریه در واکنش به تجاوزگری دشمن صهیونیست سردادند.

«هانی الثوابته» عضو کمیته مرکزی جبهه خلق برای آزادی فلسطین و مسئول دفتر اطلاع رسانی آن درغزه با سخنرانی دراین مراسم از واکنش شجاعانه ارتش عربی سوریه به تجاوزگری صهیونیست ها تمجید کرد.

الثوابته گفت که این پاسخ شجاعانه، بار دیگر قواعد بازی را از نو ترسیم می کند و بر قدرت بازدارنده محور مقاومت در مقابله با دشمن صهیونیست و نیز آمریکا و طرفداران آن از کشورهای رجعت گرای عربی می افزاید.

الثوابته در این نشست خبری تاکید کرد که ارتش عربی سوریه ومحور مقاومت، قدرت خود را در مقابله با تجاوزگری صهیونیست ها اثبات کرد و نشان دهد که می تواند هرنوع امکان تجاوزگری گسترده دشمن را از بین ببرد.

الثوابته با اشاره به تلاش ها برای پاکسازی قضیه فلسطین گفت که این تلاش ها را

نمی توان بدون ارتباط با تحولات کنونی در اراضی سوریه دانست.

وی تاکید کرد که جبهه خلق برای آزادی فلسطین بر لزوم تشکیل اتاق عملیات مشترک با مشارکت گروه های مقاومت فلسطینی با هدف ایستان در برابر قلدری های رژیم اشغالگر صهیونیست و حمایت از آن تاکید دارد.

الثوابته همچنین ملت های عربی را به تحرک گسترده با هدف محکومیت تجاوزی ها و حمایت از ارتش سوریه و محور مقاومت در مقابله با جنایت های رژیم صهیونیستی دعوت کرد.

وی در پایان سخنانش، بر حمایت مطلق جبهه خلق برای آزادی فلسطین از همه گروه های مقاومت و مخالفت با امپریالیسم جهانی شامل آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان هم پیمان استراتژیک آن درمنطقه تاکید کرد و بر آمادگی کامل جبهه خلق برای تکمیل این مسیر با محور مقاومت در سایه بروز برخی تحولات در همه جبهه ها تاکید کرد.

215

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت