تظاهرات فلسطینی‌ها با خودروهایی که در سال ۱۹۴۸ با آنها از وطن‌شان کوچ کردند+ تصاویر

دوشنبه 24 ارديبهشت 1397
10:05
تظاهرات فلسطینی‌ها با خودروهایی که در سال ۱۹۴۸ با آنها از وطن‌شان کوچ کردند+ تصاویر فلسطینی‌ها همزمان با هفتادمین سالروز "نکبة" و در اعتراض به اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا و چشم‌پوشی برخی از کشورهای عربی از این اقدامات با کامیون‌ها و خودروهای قدیمی خود در خیابان‌های رام‌الله راهپیمایی کردند.

العالم- فلسطین اشغالی 

به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مالکان کامیون‌هایی که آوارگان فلسطینی در سال ۱۹۴۸ از آنها برای ترک شهرها و روستاهای خود استفاده کرده بودند راهپیمایی را در شهر رام الله در کرانه باختری برگزار کردند، با این امید که روزی به خانه‌های خود بازگردند.

روی این کامیون‌ها و خودروها اسامی شهرها و روستاهایی که در آن زمان آوارگان از آنجا خارج شدند، نوشته شده بود و تظاهرکنندگان پرچم‌های سیاهی نصب کرده بودند که روی آنها نقشه فلسطین رسم و بر حق بازگشت به خانه و دیارشان تأکید شده بود.

همچنین تظاهرکنندگان روی این کامیون‌ها پوستر اصلی هفتادمین سالروز نکبة را نصب کردنده بودند.

روی پوستر اصلی سالروز نکبة یک پیرزن فلسطینی به تصویر کشیده شده بود که پسر جوان خود را در آغوش گرفته و این جوان نیز پسربچه‌ای را به دوش گرفته که کلید خانه‌ای را در دست دارد. روی این پوستر نوشته شده: ۷۰ سال پس از نکبة...از نسلی به نسل دیگر..."بازگشت و قدس" جایگزینی ندارند.

این راهپیمایی هر ساله زیر نظر کمیته عالی یادبود نکبة برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

چین: سفر پوتین به پکن موجب تقویت اتحاد بین دو کشور می‌شود


دادستان‌ها با قیمت‌سازی و احتکار کالا‌های اساسی برخورد کنند


انهدام چهار هسته تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق


رهبر شیعیان نیجریه: خون شهید خامنه‌ای گریبان صهیونیست‌ها را خواهد گرفت


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تجاوز جدید به ایران باعث شرمساری بیشتر ترامپ خواهد شد


مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می شود


حمایت‌های‌معیشتی قدرت خرید دهک‌های‌پایین را افزایش دهد


جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان