عضو حماس وجود توافق‌ برای توقف راهپیمایی‌های بازگشت را تکذیب کرد

چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397
11:27
عضو حماس وجود توافق‌ برای توقف راهپیمایی‌های بازگشت را تکذیب کرد یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس، ادعاهای صهیونیستی مبنی بر توافق برای توقف راهپیمایی‌های بازگشت در مقابل رفع محاصره غزه را تکذیب کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمود الزهار» از اعضای دفتر سیاسی حماس اعلام کرد خبر روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» درباره وجود تفاهماتی میان این جنبش و رژیم صهیونیستی برای توقف راهپیمایی‌های بازگشت صحت ندارد.

الزهار در گفت‌وگویی با «فلسطین‌الیوم» افزود: اینها همه دروغ و افتراست، آنچه رژیم اشغالگر علیه تظاهرات‌کنندگان بی‌دفاع  انجام داد دلیل بر عدم وجود توافق‌ها برای توقف راهپیمایی‌های بازگشت است، این تظاهرات ادامه دارد و باید ادامه داشته باشد.

اخیرا از وجود میانجی‌گری‌هایی اروپایی و عربی برای پایان راهپیمایی بازگشت در مقابل رفع محاصره غزه خبر داده شده، الزهار در این باره گفت: مصر وعده بازگشایی گذرگاه‌ها و وارد شدن کالا به نوار غزه را داده و این آخرین چیزی است که ما شنیده‌ایم، مابقی کشورهای عربی به مسأله فلسطین و محاصره غزه توجهی ندارند.

این عضو ارشد حماس ادامه داد راهپیمایی بازگشت دستاوردهای زیادی داشت که از جمله آنها بازگشت مسأله فلسطین و آوارگان به دستورکارهای سیاسی منطقه‌ای، محلی و بین‌المللی و بازگشت همراهی ملت فلسطین به سمت رهبران حقیقی خود بود پس از آنکه مسیر توافق «اسلو» به رهبری «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان ، آنها را فریب داده بود.

وی تصریح کرد: ملت فلسطین از طریق راهپیمایی‌های بازگشت موفق شد پیام‌های شدید‌اللحنی علیه «معامله قرن» فرستادند و این راهپیمایی‌ها، امید را در دل ملت فلسططین زنده کرد. تظاهرات مذکور همچنین توانست در دل شهرک‌نشینان ترس و وحشت بیندازد. تهدیدات رژیم اشغالگر برای ترور فرماندهان حماس دلیل عجز و ناتوانی این رژیم است و تأثیری بر مقاومت و فرماندهان آن نخواهد داشت.

راهپیمایی‌های بازگشت از 30 مارس آغاز شد و هنوز ادامه دارد؛ طی 2 روز گذشته (سه شنبه و دوشنبه) که مصادف با سالروز اشغال فلسطین و همچنین انتقال سفارت آمریکا به قدس بود، این تظاهرات‌ها به صورت بسیار گسترده برگزار شد و 63 نفر در آن به شهادت رسیدند، تعداد مجروحان نیز حدود 3 هزار نفر گزارش شد.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است


هلاکت ۲ تروریست در درگیری با پلیس سراوان


فشار آمریکا برای جلوگیری از انتخاب نماینده فلسطین در سازمان ملل


ارتش اشغالگر صهیونیستی جنوب سوریه را  هدف حمله توپخانه ای قرار داد


رئیس جمهور چین به کره شمالی می‌ رود


موج جدید حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان


سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است


معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد