شاه اردن: خشونت‌های "اسرائیل" باید متوقف شود

شنبه 29 ارديبهشت 1397
00:41
شاه اردن: خشونت‌های پادشاه اردن در نشست افتتاحیه سران سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد؛ کشورهای عربی باید اقدامات فوری را برای حمایت از مقاومت و پایداری ملت فلسطین در پیش گیرند.

العالم - اردن

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: عبدالله دوم پادشاه اردن در نشست افتتاحیه سران سازمان همکاری اسلامی که به درخواست ترکیه برای بررسی آخرین تحولات سرزمین های اشغالی فلسطین برگزار شد، گفت: کشورهای عربی باید اقدامات فوری را برای حمایت از مقاومت و پایداری ملت فلسطین در پیش گیرند.

عبدالله دوم گفت: تنها راه پایان دادن به اشغالگری در منطقه برقراری صلح است. موضع ثابت ما این است که قدس شرقی، سرزمینی اشغالی که سرنوشت آن باید با مذاکره مستقیم تعیین شود .

وی افزود: ما باید از یهودی سازی قدس جلوگیری کنیم و فلسطینیان را در دستیابی به حقوق مشروع خود کمک کنیم. اقدامات خشونت آمیز اسرائیل در کرانه باختری و قدس باید متوقف شود و جامعه بین المللی باید از فلسطینیان حمایت کند. همراه با تشکیلات خودگردان فلسطین و همکاری کشورهای اسلامی با تغییر وضع تاریخی شهر قدس مقابله خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم