تسریع روند یهودی سازی مسجد الاقصی

شنبه 21 مرداد 1391
07:04
تسریع روند یهودی سازی مسجد الاقصی دبير كميته قدس و مسجد الاقصي در شوراي قانونگذاري فلسطين، طرح اشغالگران براي تقسيم روزهاي ورود به مسجد الاقصي بين مسلمانان و يهوديان را محکوم کرد.

"احمد ابو حلبيه" روز شنبه در گفت و گو با شبكه العالم، با اشاره به طرح تقسیم زمانی ورود به مسجد الاقصی اظهار داشت: زئيف الكين، رئيس ائتلاف حاکم در پارلمان رژیم صهیونیستی به نمايندگي از همه فراكسيون هاي كنست اين پيش نويس را ارائه داده تا با تصويب و قانوني شدن این طرح در پارلمان، همه موظف به اجراي آن شوند.

دبیر كميته قدس و مسجد الاقصي در شوراي قانونگذاري فلسطين، اقدامات فعلی رژیم اشغالگر را به مراتب از به آتش كشيدن مسجد الاقصي در سال 1969 شديدتر دانست و به حفاري های گسترده در زير مسجدالاقصي اشاره كرد كه منجر به تخریب بخش هايي از صحن ها، ديوارها و مناطق اطراف آن شده است.

به گفته ابو حلبيه، رژيم صهيونيستي 8 ساختمان بزرگ در كنار مسجد ساخته است كه به معبد ادعايي سليمان مربوط مي شود.

احمد ابو حلبيه با هشدار به تداوم اجراي طرح های صهيونيستي در بیت المقدس، گفت: تاكنون دهها هزار هکتار از اراضی فلسطينيان در قدس و حومه آن مصادره شده است.

19:07.10


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول


تردید درباره قاطعیت ارکان نظام، عامل تخریب کشور است


مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران


آتش سوزی در اراضی اشغالی در پی اصابت موشک‌های حزب الله + عکس