موگرینی: حفظ برجام، آزمونی برای اتحادیه اروپا است/ ما حق حاکمیت خود را به نمایش خواهیم گذاشت

پنج‌شنبه 3 خرداد 1397
17:05
موگرینی: حفظ برجام، آزمونی برای اتحادیه اروپا است/ ما حق حاکمیت خود را به نمایش خواهیم گذاشت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه در اظهاراتی گفت که حفظ برجام، آزمونی برای این اتحادیه است.

العالم - اروپا

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در یک نشست اروپایی باز هم درباره برجام صحبت کرد.

اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی با عنوان «نشست کسب و کار اروپا» یک روز پس از سخنان آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب درباره لزوم ارائه تضمین توسط اروپا درباره محقق شدن منافع ایران در حفظ برجام به دنبال خروج آمریکا از این توافق مطرح شد.

فدریکا موگرینی، امروز درباره لزوم حفظ برجام گفت که «این یک آزمون برای اتحادیه اروپا است که آیا ما می‌توانیم تصمیمات مختص به خودمان را بگیریم، حق حاکمیت خود را به نمایش گذاشته و از منافعمان حفاظت کنیم و قدرت خود را نشان دهیم».

موگرینی در ادامه با اشاره تلویحی به فشارهای آمریکا به اتحادیه اروپا درباره برجام تصریح کرد: «ما چالش‌هایی داریم اما ما می‌توانیم توافق (برجام) را حفظ کنیم اگر ایرانی‌ها در توافق بمانند و به آن احترام بگذارند همان کاری که آنها اکنون دارند انجام می‌دهند».

اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی مطرح شده که مقام‌های آمریکایی به دنبال خروج واشنگتن از برجام، به اروپا درباره اعمال تحریم‌ها در صورت تعاملات اقتصادی با ایران هشدار داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای نفت و انرژی ایران و روسیه


کمترین حجم تردد در شاهراه انرژی جهان


جهش ۴ درصدی نفت؛واکنش بازار به شرارت‌های نظامی آمریکا


دست‌وپا زدن کابینه نتانیاهو برای پیروز شدن در انتخابات


برندسازی جهانی فرش تبریز با اتکا به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی


مسافر خوش خیال در تله قانون فرودگاه


وقتی عراق و ایران برای شکار ریزگردها متحد می‌شوند


ادامه صدرنشینی ایران با شکست هند


بغداد خواستار حل اختلافات از طریق گفت وگو شد


بقائی: آمریکا تفاهم اسلام‌آباد را وارد مرحله بحران کرده است/ ایران، آغازگر نقض تعهدات نبود