نشست کمیسیون مشترک برجام بدون آمریکا در وین آغاز شد

جمعه 4 خرداد 1397
14:02
نشست کمیسیون مشترک برجام بدون آمریکا در وین آغاز شد نشست کمیسیون مشترک برجام روز جمعه با حضور نمایندگان کشورهای امضاء کننده برجام و یوکیا آمانو منهای آمریکا در هتل کوبورگ وین آغاز شد. این نشست بر موضوع بررسی پیامدهای ناشی از خروج آمریکا از برجام و رایزنی درباره راهکارهای تداوم اجرای این توافق متمرکز خواهد بود.

العالم - اروپا

ریاست نشست امروز را که به درخواست ایران و در پی تصمیم رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر خروج از برجام تشکیل می شود «هلگا اشمید» دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا به عهده دارد.

از طرف ایران سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان ریاست هیات ایرانی را بر عهده دارد. وی صبح دیروز (پنجشنبه) وارد وین شد و با خانم 'اشمید' و نماینده برخی کشورهای مشارکت کننده در برجام دیدارهای دوجانبه ای برگزار کرد.

عراقچی دیروز در گفت وگو با خبرنگاران نشست امروز را نشستی اضطراری خواند و در این باره توضیح داد: با خروج یکی از اعضای مشارکت کننده در برجام، سایر اعضاء بایستی درباره آن تصمیم بگیرند. از نظر ما و سایر اعضای برجام آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست و به طور کامل از این توافق خارج شده است. 

وی افزود که در نشست کمیسیون مشترک برجام اعضاء درباره چگونگی ادامه حیات برجام بدون آمریکا رایزنی خواهند کرد.

عراقچی با بیان اینکه این بررسی ها در تصمیم گیری نهایی ایران بسیار موثر خواهد بود، افزود: ما هنوز به این تصمیم نرسیدیم که آیا در برجام باقی خواهیم ماند یا نه. این مسئله بستگی دارد که سایر اعضاء برجام چگونه نبودن یکی از اعضاء خود را جبران خواهند کرد. 

وی در این خصوص تصریح کرد: به طور مشخص کشورهای اروپایی بایستی اعلام کنند که در نبود آمریکا و بازگشت تحریم ها چگونه قادر خواهند بود که منافع ایران را در برجام تضمین کنند. 

انتظار می رود که محورهای مورد اشاره رهبر معظم انقلاب درباره شروط ایران برای ادامه برجام دستور کار تیم مذاکره کننده ایرانی در این نشست باشد. 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد