ظریف: صرفاً درباره برجام مذاکره می‌کنیم و خارج از برجام نه خواسته‌ای و نه حرفی داریم که بزنیم

شنبه 5 خرداد 1397
21:34
ظریف: صرفاً درباره برجام مذاکره می‌کنیم و خارج از برجام نه خواسته‌ای و نه حرفی داریم که بزنیم وزیر امور خارجه معتقد است که مذاکره‌های صورت‌گرفته بین ایران و اروپایی‌ها تاکنون نه سیاه بوده و و نه سفید و مشخص نیست طرف‌های اروپایی در نهایت چه‌چیزی ارائه خواهند داد.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه درخصوص مذاکره اخیر هیئت ایرانی با هیئت اروپایی و نتایج این نشست و اینکه اگر هیئت اروپایی نتواند تضمین لازم برای ادامه برجام را بدهد واکنش وزارت خارجه چه خواهد بود، گفت: این شرایط یعنی مذاکره‌های صورت‌گرفته با اروپا سیاه و سفید نیست و باید ببینیم اروپایی‌ها در نهایت چه‌چیزهایی را ارائه می‌دهند.

وی افزود: ما نتایج و یا همان موضوعات مطرح‌شده در مذاکره را در کشور ارائه می‌دهیم و درباره آن  تصمیم‌گیری می‌شود اما الآن ما نمی‌دانیم آنها چه‌چیزی ارائه می‌دهند.

وزیر امور خارجه ادامه داد: اروپایی‌ها در آن 9 بندی که اعلام کردند به همه حوزه‌های مهمی که باید در برجام انجام شود اشاره کرده‌اند، حالا موضوع سر این است که؛ هرکدام از این بندها را چگونه عملیاتی می‌کنند؟ باید ببینیم و نتیجه آن را به داخل می‌آوریم. البته وزارت خارجه دستگاه اقتصادی نیست و ما دستگاه سیاسی هستیم هرچند که همکاران دستگاه‌های دیگر هم همراه ما هستند و نظر می‌دهند.

ظریف با بیان این مطلب که نتایج مذاکره و بحث‌های صورت‌گرفته باید به داخل بیاید و مسئولان کشور آن را بسنجند، تصریح کرد:‌ بر همین اساس عزیزان  باید ببینند آیا آنچه اتحادیه اروپا، روسیه و چین و سایر کشورها ارائه کردند کافی است برای ادامه برجام یا خیر، تصمیمی نیست که ما به‌تنهایی بخواهیم درباره آن نظر دهیم.

وی در پاسخ به این سؤال که گفته شده اروپا قرار است پیشنهاد جدیدی را به ایران خارج از موضوع برجام بدهد از جمله مذاکره بر سر توان موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران،  گفت:‌ آن خبر کاملاً دروغ بود، اتحادیه اروپا آن خبر را خودش تکذیب کرد، این عملیات روانی است که رژیم صهیونیستی راه انداخته است تا این سخنان را منتشر کند، ضمن اینکه بارها گفته‌ایم ما صرفاً درباره برجام مذاکره می‌کنیم و خارج از برجام نه خواسته‌ای و نه حرفی داریم که بزنیم.

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سؤال که تاکنون این مذاکره‌ها سفید بوده یا سیاه اظهار داشت: تا اینجا پیش رفتیم و هنوز نمی‌توانیم بگوییم بد و یا خوب بوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت