وزیر خارجه فرانسه: برجام باید باقی بماند!

دوشنبه 14 خرداد 1397
22:53
وزیر خارجه فرانسه: برجام باید باقی بماند! وزیر خارجه فرانسه در نشست خبری گفت که با وجود خروج آمریکا از برجام، این توافق ادامه دارد.

العالم _ اروپا

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه در نشست خبری درباره آخرین تحولات برجام و فعالیت شرکت‌های اروپایی در ایران اظهار داشت: «این توافق باید باقی بماند.»

لودریان  گفت: «این توافق از نوع امنیتی است. توافقنامه وین که با آمریکا بحث شد و این کشور آن‌ را امضا کرد و با کشورهای اروپایی، چین، روسیه و ایران به مدت دوازده سال بابتش بحث شد همراه با  لحظه‌های بحرانی بود و ما را از تهدید اتمی و دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی حفظ کرد.»

وی درباره فعالیت شرکت‌های فرانسوی نیز گفت: «ایرانی‌ها بر این باور بودند که با این توافق می‌توانند به مزایای اقتصادی برسند تا امکان توسعه را به آن‌ها بدهد. اما حالا آمریکایی‌ها می‌گویند که می‌خواهیم از توافق خارج شویم. اما این بدان معنی نیست که توافق ادامه نمی‌یابد. برجام ادامه خواهد داشت.»

لودریان درباره تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های فرانسوی نیز گفت: «آن‌ها شرکت‌های فرانسوی را تهدید می‌کنند که در صورت سرمایه گذاری در ایران تحریم می‌شوند، حتی اگر این تعامل به اندازه بسیار کوچکی مرتبط  با آمریکا باشد یا حتی پرداخت‌های آن‌ها به دلار باشد. بنابراین، ما باید ساز و کاری را به دو دلیل در نظر داشته باشیم، نخست، برای محافظت از شرکت‌های خود و دوم برای حفظ برجام که امنیت ما است.»

وزیر خارجه فرانسه درحالی امروز این سخنان را اظهار داشت که گروه خودروسازی «پی.اس.ای» (پژو –سیتروئن) روز دوشنبه اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های خود در ایران را به حالت تعلیق در می‌آورد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه: رهبران صلح‌طلب مسلمان، شانه‌به‌شانه هم ایستاده‌اند تا زمینه‌ساز صلح باشند


تاکید ایران و آفریقای جنوبی بر حرکت هماهنگ در مسیر چندجانبه‌گرایی


عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت