سفیر قطر: در سلامت عقلی سران عربستان شک دارم

پنج‌شنبه 17 خرداد 1397
12:04
سفیر قطر: در سلامت عقلی سران عربستان شک دارم سفیر قطر در روسیه ضمن اشاره به شکست‌های عربستان سعودی در پرونده‌های منطقه‌ای و تکرار محاسبات اشتباه، گفت که در سلامت عقلی سران عربستان شک دارد.

العالم - آسیا

«فهد بن محمد العطیه» سفیر قطر در روسیه چهارشنبه (دیروز) در گفت‌وگویی کوتاه با شبکه «اسکای نیوز» درباره سلامت روانی سران عربستان ابراز تردید کرد.

فهد العطیه در بخشی از این گفت‌وگو گفت: من در سلامت عقلی سران عربستان شک دارم؛ اکنون یک سلسله محاسبات اشتباه در منطقه از یمن، سوریه، لبنان گرفته تا قطر دیده می‌شود؛ این، مایه نگرانی جدی است. خصوصا اینکه طی دو سال اخیر شاهد بی‌پروایی سیاسی نه تنها در صحنه بین‌الملل بلکه در صحنه داخلی (عربستان) نیز هستیم.

در پنجم ژوئن 2017 چهار کشور عربستان، امارات، بحرین و مصر روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کرده و آن را تحریم کردند؛ این اقدام 12 روز پس از هک شدن خبرگزاری رسمی قطر و انتشار اظهارات کذب به نقل از شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» رخ داد.

شبکه «الجزیره» هفته جاری با پخش مستندی اعلام کرد یکی از وزارتخانه‌های حکومتی عربستان سعودی به همکاری امارات در پشت پرده هک خبرگزاری رسمی قطر بوده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷