سفیر قطر: پس از محاصره، فقط یک راه ماند و آن را ایران فراهم کرد

چهارشنبه 15 آذر 1396
12:25
سفیر قطر: پس از محاصره، فقط یک راه ماند و آن را ایران فراهم کرد سفیر قطر در مسکو اذعان کرد که پس از محاصره قطر از طرف کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس، ایران تنها راه خروجی و ارتباطی با قطر را از طریق گذرگاه‌های دریایی و هوایی فراهم کرد.

العالم ـ آسیا

«فهد بن محمد العطیه» سفیر قطر در مسکو با اشاره به محاصره کشورهای حاشیه خلیج‌فارس علیه قطر، گفت که «تنها یک راه خروجی برای قطر باقی ماند که آن هم تهران از طریق گذرگاه دریایی و هوایی فراهم کرد و لذا طبیعی است که روابط بین قطر و ایران مستحکم‌تر شود».

العطیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک اظهار داشت: به دنبال قطع ارتباط دریایی، مسدود شدن جاده‌های زمینی و ممانعت از پرواز هواپیماهای قطری (بر فراز کشورهای عربی) تنها یک راه باقی ماند که جمهوری اسلامی ایران از طریق کریدور دریایی و هوایی آن را فراهم نمود در نتیجه طبیعی است که روابط بین دوحه و تهران مستحکم‌تر شود.

چهار کشور عربی عربستان، امارات، بحرین و مصر از ۵ ماه قبل به اتهام حمایت قطر از تروریسم، روابط دیپلماتیک و غیردیپلماتیک خود با قطر را قطع و تمامی پروازها به این کشور را متوقف و ارتباط دریایی و زمینی با این کشور را قطع کردند.

بحران در روابط عربستان و قطر پس از سفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به ریاض در آخر اردیبهشت‌ماه گذشته آغاز شد و تاکنون ادامه یافته است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند