صدور 309 حکم بازداشت اداری از زمان تحریم دادگاه های رژیم صهیونیستی

شنبه 19 خرداد 1397
18:43
صدور 309 حکم بازداشت اداری از زمان تحریم دادگاه های رژیم صهیونیستی مرکز مطالعات اسرای فلسطین اعلام کرد دادگاه های رژیم اشغالگر اسرائیل از زمان تحریم دادگاه های اداری از سوی اسرای بازداشت اداری در پانزدهم فوریه گذشته، 309 حکم بازداشت اداری را صادر کرده اند که برخی از آن ها ، حکم های جدید وبرخی دیگر تمدید دوره های بازداشت قبلی است.

العالمفلسطین اشغالی

مرکز مطالعات اسرای فلسطینی اعلام کرد دادگاه های رژیم اشغالگر اسرائیل از زمان تحریم دادگاه های اداری از سوی اسرای بازداشت اداری در پانزدهم فوریه گذشته، 309 حکم اداری را صادر کرده اند که برخی از آن ها، حکم های جدید وبرخی دیگر تمدید حکم های قبلی است.

«ریاض الاشقر» سخنگوی رسانه ای مرکز مطالعات اسرای فلسطین در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد  رژیم اشغالگر اسرائیل، همه قوانین و مقررات بین المللی را که با هدف کاهش استفاده از سیاست بازداشت اداری تصویب شده است، نادیده می گیرد و از آن به عنوان مجازات جمعی فلسطینی ها استفاده می کند.

وی افزود : رژیم اشغالگر اسرائیل بیش از 4 هزار حکم اداری را در سه سال گذشته صادر کرده است و از آغاز امسال تعداد حکم های اداری به 459 حکم رسیده است که بیشتر آن ها متعلق به اسرای آزاده است که بعد از تحمل چند سال اسارت در زندان های رژیم اشغالگر، دوباره بازداشت شده اند.

به گفته الاشقر، ادامه صدور حکم های بازداشت اداری برای اسرا با وجود محاکمه نشدن آنان و نیز در نبود وکلای مدافع ، دلیل جدیدی برای صوری بودن دادگاه های اداری رژیم اشغالگر اسرائیل است و نشان می دهد که سرویس های اطلاعاتی در پشت این دادگاه ها قرار دارند.

الاشقر افزود: سازمان زندان های رژیم اشغالگر اسرائیل برای پایان دادن به تحریم دادگاه های اداری از سوی اسرای فلسطینی، به همه راه ها متوسل شده است که از جمله آن می توان به تهدید به جلوگیری از حضور آنان در دادگاه های استیناف به عنوان مجازاتی برای ادامه تحریم دادگاه های اداری از سوی آنان اشاره کرد.

الاشقر اظهار داشت که اسرای بازداشت اداری، بارها با اعتصاب غذا، اعتراض خود را تشدید کرده اند تا به طور کامل به رژیم اشغالگر فرصت رسیدگی به خواسته هایشان را بدهند.

وی تاکید کرد که اسرای بازداشت اداری به اقدامات خود در مبارزه علیه رژیم اشغالگر اسرائیل ادامه می دهند و درصورتیکه  مقامات رژیم اشغالگر به خواسته های آنان توجه نکنند، اعتراض خود را تشدید خواهند کرد.

الاشقر از جامعه بین الملل خواست که سکوت درقبال جنایت های مستمر رژیم اشغالگر علیه اسرای بازداشت اداری که عمر آن ها در زندان های رژیم اشغالگر هدر می رود، بشکند.

215

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد