جزئیاتی از «سند امضا شده» بین ترامپ و کیم منتشر شد

سه شنبه 22 خرداد 1397
13:25
جزئیاتی از «سند امضا شده» بین ترامپ و کیم منتشر شد خبرگزاری فرانسه گزارشی درباره برخی جزئیات سند امضا شده بین رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی منتشر کرد؛ سندی که هنوز رسما از آن رونمایی نشده است.

العالم _ آسیا

یک رسانه غربی گزارشی درباره جزئیات سند امضا شده بین سران آمریکا و کره شمالی در نشست سنگاپور منتشر کرد.

رهبران آمریکا و کره شمالی پس از مدت‌ها رایزنی فشرده و تنش‌های به وجود آمده برای برگزاری دیدار مشترک، امروز سه شنبه در سنگاپور برای اولین بار دیدار و گفت‌وگو کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، در سندی که ترامپ و کیم امضا کردند، آمریکا به ارائه «تضمین‌های امنیتی» به کره شمالی و همچنین برقراری »یک رابطه جدید» بین دو کشور متعهد شده است.

بنا بر گزارش این رسانه، سران آمریکا و کره شمالی همچنین در این سند تعهدشان را درباره خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره  اعلام کردند.

بنا بر گزارش‌های منابع خبری، قرار است به صورت رسمی سند یا اسناد امضا شده بین ترامپ و کیم تا کمتر از دو ساعت دیگر در اختیار رسانه‌ها و عموم قرار گیرد.

برخی منابع رسانه‌ای هم خبر داده‌اند کاخ سفید پس از کنفرانس خبری امروز ترامپ قرار است سند یا اسناد امضا شده بین او و کیم را منتشر می‌کند.

رسانه‌ها و منابع خبری همچنین گزارش دادند، سندی که دو طرف امضا کردند، شامل این محتویات است:

1- آمریکا و کره شمالی متعهد به ایجاد یک رابطه تازه مطابق با خواسته مردم دو کشور در جهت صلح و رفاه هستند

2- آمریکا و کره شمالی برای ایجاد یک رژیم پایدار صلح در شبه جزیره کره تلاش خواهند کرد

3- با تایید بیانیه ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ پام مون جون(امضا شده بین کره شمالی و جنوبی)، کره شمالی به کار در جهت خلع سلاح اتمی کامل شبه جزیره کره تعهد می‌کند

4- آمریکا و کره شمالی تعهدشان را به احیای روند زندانیان به جا مانده از جنگ که شامل بازگرداندن فوری آنهایی که شناسایی شده‌اند، اعلام می‌کنند».

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟