با تاکید بر استراتژی دقیق در استان الحدیده

سخنگوی «انصارالله» یمن از محاصره متجاوزان در نبرد ساحل غربی خبر داد

شنبه 26 خرداد 1397
13:52
سخنگوی «انصارالله» یمن از محاصره متجاوزان در نبرد ساحل غربی خبر داد سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن، با ارائه اطلاعات جدید از نبرد با ائتلاف سعودی در جبهه ساحل غربی، تاکید کرد که متجاوزان در این جبهه نیز مانند جبهه‌های دیگر در دام افتاده‌اند و به بن‌بست رسیده‌اند.

العالم - یمن 

 «محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصارالله‌ یمن، عید فطر را به مردم و رزمندگان یمنی در جبهه‌های مختلف نبرد با ائتلاف متجاوز سعودی و نیز پیروزی‌های مستمر ارتش و کمیته‌های مردمی در جبهه‌های داخلی و مرزی کشور را تبریک گفت.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری شبکه «المسیرة»، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، راهبرد دقیقی برای ریختن خون دشمنان در ساحل غربی دارند... عملیات اکنون در منطقه «الدریهمی» و چندین منطقه مشخص دیگر، متمرکز است و نیروهای دشمن از جلو و عقب محاصره شده‌اند. دشمن متجاوز در نبرد ساحل غربی و سایر جبهه‌ها به بن‌بست رسیده است و وجهه بین‌المللی آن در حال از بین رفتن است و تاکنون هیچ یک از اهدافش را محقق نکرده است.

عبدالسلام تصریح کرد: دشمن متجاوز در نبرد ساحل غربی، ارزش‌های اخلاقی و بعد اجتماعی‌اش را از دست داده و به همین دلیل به نمایش‌های تبلیغاتی و جنگ روانی روی آورده است.

وی گفت که جنگ ساحل، یک نبرد آمریکایی - انگلیسی است و کشورهای عضو ائتلاف سعودی به تنهایی نمی‌توانند به تنهایی وارد آن شوند. کشتی‌های آمریکایی، بریتانیایی و فرانسوی در سواحل یمن برای بمباران و عملیات‌های جنگی مختلف حضور دارند.

این سخنان سخنگوی رسمی جنبش انصارالله در حالی منتشر می‌شود که فرماندهی نیروی دریایی و دفاع ساحلی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن نیز چند روز پیش  تاکید کرد که برای اعمال ضربه‌های دردناک و ویرانگر به هر کشتی که تهدیدی برای سواحل یمن باشد، از آمادگی بالایی برخوردار است.

عبدالسلام افزود: ما افتخار می‌کنیم که با دشمنی مواجهیم که با وجود برخوردای از شمار زیادی مزدور و حمایت غرب، نشانه‌های شکستش آشکار شده است.نبرد ساحل عربی از نظر شرایط و ماهیت با نبرد جنوب تفاوت دارد.

سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن درباره فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن گفت که اگر این فرستاده نیز بخواهد همان مسیر «ولد الشیخ» (فرستاده پیشین سازمان ملل) را طی کند، محکوم به شکست قطعی است. 

وی با اشاره به سفرهای متعدد فرستاده سازمان ملل به یمن و دیدار با مقامات مسئول یمنی برای بررسی یک راهکار جامع سیاسی گفت: این فرستاده تا به این لحظه کاری نکرده است و صرفا نماینده پوشش دادن به تداوم تجاوز به یمن است و نقشی که تاکنون ایفا کرده با فرستاده پیشین تفاوتی نداشته است. 

عبدالسلام در ادامه اخبار منتشر شده درباره مطالبات انصارالله و فشارهای آن در رسانه‌ها را نادرست دانست.

سخنگوی انصارالله درباره پیروزی‌های ارتش و کمیته‌های مردمی در «الجوف» گفت: ارتش و کمیته‌های مردمی، مناطقی را در الجوف باز پس گرفته‌اند که مساحت آنها بیشتر از برخی کشورهای حاشیه خلیج [فارس] است.

نظامیان وابسته به دولت مستعفی «عبدربه منصور هادی»، رئیس جمهوری مستعفی یمن با پشتیبانی نیروهای ائتلاف سعودی-اماراتی عملیات گسترده خود را برای اشغال الحدیده، چند روز پیش از عید فطر با نام «پیروزی طلایی» را آغاز کرد. سازمان ملل و جامعه بین المللی نیز درباره این عملیات ابراز نگرانی کرده و گفته ممکن است از جمعیت ۶۰۰ هزار نفری الحدیده جان نیمی از آنها در این عملیات در معرض خطر باشد

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد