حماس: تشکیلات خودگردان با ادامه تحریم‌ غزه، شریک معامله قرن است

چهارشنبه 6 تير 1397
13:28
حماس: تشکیلات خودگردان با ادامه تحریم‌ غزه، شریک معامله قرن است سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد تشکیلات خودگردان با اقدامات تنبیهی که علیه نوار غزه اتخاذ کرده در اجرای «معامله قرن» شریک است.

العالم - فلسطین اشغالی

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد تشکیلات خودگردان با ادامه اقدامات تنبیهی علیه نوار غزه به شکلی اساسی در اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» شریک است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «معاً»، قاسم ادامه داد رفتار تشکیلات خودگردان مطابق با توطئه‌های آمریکا در زمینه‌ سیاست جدایی نوار غزه از کرانه باختری است، بویژه پس از آنکه رهبران فتح و تشکیلات خودگردان به شکلی مستمر در راستای تضعیف جبهه داخلی فلسطین از خلال اقدامات تنبیهی علیه نوار غزه تلاش می‌کنند.

سخنگوی حماس ادامه داد، ادامه روابط تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی و نیز سیاست هماهنگی امنیتی که منجر به سنگ‌اندازی در مسیر مقاومت در کرانه باختری  شده، دلیلی بر عدم جدیت تشکیلات برای مقابله با معامله قرن است.

قاسم در پایان تشکیلات خودگردان را مسئول کامل سوءاستفاده‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در صورت اجرای طرح‌های تسویه دانست و سپس تأکید کرد حماس و دیگر قوای مقاومت با برگزاری راهپیمایی‌های بازگشت، مانعی اساسی برای معامله قرن هستند.

در ۱۹ مارس گذشته محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان تهدید به اتخاد مجموعه مجازات‌های مالی و قانونی علیه نوار غزه کرد و به تبع این تهدید، پرداخت کارمندان تشکیلات خودگردان در نوار غزه را به تأخیر انداخت و در ماه می با کم کردن ۳۰ درصد آن، این حقوق پرداخت شد.

تعداد کارمندان تشکیلات خودگردان در نوار غزه حدود ۵۸ هزار نفر است و از آنجایی که کنترل موسسات نوار غزه در دست حماس است تشکیلات خودگردان در پرداخت حقوق کارمندان کارشکنی‌هایی دارد.

عباس در ماه آوریل گذشته نیز مجازات‌های دیگری از قبیل بازنشسته کردن جمعی کارمندانش در نوار غزه، کاستن از برق واردتی به نوار غزه و کم کردن از ارجاع بیماران این منطقه به خارج برای درمان اعمال کرده بود.

محاصره غزه وارد دوازدهمین سال خود شده است و اوضاع انسانی آن به شدت وخیم است؛ صبر مردم این منطقه به سر آمده و برگزاری راهپیمایی‌های بازگشت طی ۱۱ هفته متوالی از جمله نشانه‌های آن است؛ تظاهراتی که تا کنون بیش از ۱۲۰ شهید و حدود ۱۵ هزار زخمی داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است


صلاحیت ۱۹ داوطلب مجلس خبرگان در چهار حوزه انتخابیه تأیید شد


ایتالیا تمدید توافق نظامی با رژیم اسرائیل را متوقف کرد


محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز