روحانی پیش از سفر به سوئیس و اتریش:

بقای برجام به نفع منطقه و جهان است/ راجع به بسته پیشنهادی اروپایی‌ها گفت‌وگو می‌کنیم

دوشنبه 11 تير 1397
14:35
بقای برجام به نفع منطقه و جهان است/ راجع به بسته پیشنهادی اروپایی‌ها گفت‌وگو می‌کنیم رئیس‌جمهور کشورمان گفت:‌ اروپایی‌ها بنا است در روزهای آینده بسته پیشنهادی خود را ارائه کنند، راجع به این مسئله هم با هم گفتگو خواهیم کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حسن روحانی رئیس‌جمهور پیش از سفر به کشورهای سوئیس و اتریش در فرودگاه مهرآباد گفت: توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 به میزبانی عمدتا این دو کشور صورت گرفت.

وی ادامه داد: محل مذاکرات معمولا یا در سوئیس بود و یا در اتریش و تلاش‌های فراوانی این دو کشور برای اینکه فضای مناسبی و زمینه مناسب برای مذاکرات فراهم کردند امروز که آمریکایی‌ها برای خلاف مقررات بین‌المللی و تعهدات چند جانبه‌شان از برجام خارج شدند ارتباط با اروپا و مذاکره با اروپا جایگاه خاص خودش را دارد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه هر 5 کشور یعنی هم روسیه و هم چین و سه کشور اروپایی و کل اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند برجام بدون آمریکا باقی بماند همه احساس می‌کنند بقاء برجام به نفع منطقه و جهان است و با یک صدا همه آمریکا را محکوم می‌کنند که به قطعنامه 2231 که همه کشورها را الزام به همکاری می‌کند، خارج شده است. بنابراین فرصتی است که در زمینه آینده برجام، توافقات با اتحادیه اروا در این سفر مذاکره کنند. مخصوصا اینکه از دیروز ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا به عهده اتریش قرار گرفته و بنابراین با اتریش به عنوان رئیس اتحادیه اروپا در این مقطع صحبت خواهیم کرد.

رئیس قوه مجریه اظهار داشت:‌اروپایی‌ها بنا است در روزهای آینده بسته پیشنهادی خود را ارائه کنند. راجع به این مسئله هم با هم گفتگو خواهیم کرد. البته مسائل دیگری از قبیل مسائل منطقه‌ای و جهانی وجود دارد که ما با اروپا و دیگران از گذشته مذاکره می‌کردیم و آن مذاکرات را نیز همیشه ادامه می‌دهیم. راجع به سوریه، یمن، ستم‌هایی که بر مردم سوریه رفته و ادامه دارد و جنایاتی که نسبت به مردم یمن رفته و مسئولیتی که همه جهان در قبال این مسائل دارند و نقشی که ایران می‌تواند برای ثبات و امنیت کل منطقه مهم خاورمیانه داشته باشد مذاکره می‌کنیم.  علاوه بر این اسنادی هم در هر دو کشور به امضا می‌رسد.

وی اضافه کرد: ما در زمینه روابط صنعتی، تجاری، بهداشت و درمان، فناوری‌های نوین آموزش، مدیریت منابع آب با آنها گفتگو خواهیم کرد و اسنادی را امضا می‌کنیم و به علاوه در هر دو کشور تجار عزیز و نمایندگان بخش‌های اقتصادی ایران در این سفر همراه ما هستند و در هر دو پایتخت هم در وین و هم در برن جلسه‌ای با حضور این عزیزان برگزار خواهد شد که در این دو پایتخت با آنها صحبت خواهیم کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد