تشدید بازداشت فعالان در امارات

جمعه 10 شهريور 1391
03:15
تشدید بازداشت فعالان در امارات شبکه حقوق بشر عربي بازداشت فعالان اماراتي طي روزهاي اخير را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی بازداشت دوباره چند تن از فعالان اماراتی، شبکه حقوق بشر عربی ادامه سرکوب فعالان و بازداشت آنها را محکوم کرد. شمار فعالان بازداشت شده در امارات به 57 نفر رسید.

دستگاه های امنیتی امارات طی روزهای اخیر 6 نفر دیگر از فعالان معترض را بازداشت کردند.

امارات از اوایل ژوئیه 2012 شاهد بازداشت گسترده فعالان بوده است. این فعالان هنوز بدون تفهیم اتهام و محاکمه در زندان هستند.

دستگاه های امنیتی اماراتی همچنین خانواده بازداشت شدگان را تهدید می کنند که در صورت بیان علنی اعتراضات خود، آنها را نیز بازداشت می کنند.

شبکه حقوق بشر عربی تأکید کرد، ادامه بازداشت فعالان در امارات، به هدف سرکوب منتقدان و ساکت کردن آنها است چراکه این نگرانی وجود دارد که این اعتراضات از انقلابهای عربی سرچشمه گرفته باشد.

شبکه حقوق بشر عربی از مسئولان اماراتی خواست همه بازداشت شدگان اندیشه را فورا آزاد کنند، و یا اینکه اتهاماتشان را برای برخورداری از یک محاکمه عادلانه و علنی اعلام کنند.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد