رویترز: دیدار با پوتین اختلاف میان ترامپ و کنگره را افزایش داد

رویترز: دیدار با پوتین اختلاف میان ترامپ و کنگره را افزایش داد
چهارشنبه 27 تير 1397 - 07:39

در حالی که رئیس جمهوری آمریکا از نتایج دیدارش با همتای روس خود حمایت می کند، کنگره از تمایل خود برای افزایش تحریم علیه روسیه به دلیل دخالت ادعایی مسکو در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، با افزایش انتقادها از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر ناتوانی او از طرح مساله دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دیدارش با پوتین، کنگره این کشور از تحریم های جدید علیه مسکو گفت.

ترامپ پس از دیدار روز دوشنبه خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، در اظهاراتی مغایر با یافته های جوامع اطلاعاتی آمریکا گفت که روسیه دخالتی در انتخابات آمریکا نداشته است.

انتقادات بسیار گسترده از این اظهارات ترامپ سبب شد که او تنها یک روز پس از این اظهارات، اذعان کند که به نهادهای اطلاعاتی کشورش ایمان دارد و می پذیرد که مسکو در انتخابات آمریکا دخالت کرده است.

با این حال برخی از اعضای کنگره از جمله هم حزبی های جمهوریخواه ترامپ از احتمال تحریم های جدید علیه روسیه در ارتباط با موضوع دخالت در انتخابات گفتند.

جف فلیک سناتور جمهوریخواه و باب منندز سناتور ارشد دمکرات از لزوم تصویب قطعنامه ای در حمایت از جامعه اطلاعاتی آمریکا و متحدان این کشور گفتند.

بن سس و پت مونی دو سناتور جمهوریخواه به همراه چاک شومر رهبر اقلیت دمکرات و مارک وارنر معاون کمیته اطلاعات سنا از تحریم های بیشتر علیه روسیه حمایت کردند.

همچنین پاول رایان رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا پیش از دیدار با ترامپ در کاخ سفید ضمن توصیف مسکو به عنوان «تهدید» برای واشنگتن، گفت که مایل به بررسی تحریم های بیشتر علیه روسیه است.

ترامپ سه شنبه شب اظهارات خود در حمایت از مسکو در مقابل جامعه اطلاعاتی آمریکا را اشتباه لفظی خواند و گفت که منظور او این بوده که 'چرا روسیه نباید در انتخابات آمریکا دخالت کند'.

این در حالی است که ترامپ دوشنبه شب پس از دیدار با پوتین ضمن رد احتمال دخالت روسیه در انتخابات آمریکا گفت: چرا روسیه باید در انتخابات آمریکا دخالت کند؟

ترامپ با وجود آنکه به اشتباه خود اذعان کرده و حمایتش از نهادهای اطلاعاتی آمریکا را اعلام کرد، اما گفت که دخالت روسیه در انتخابات آمریکا تاثیری در نتیجه آن نداشته است.

ایرنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم یمن برای اعمال محاصره دریایی علیه عربستان؛ آغاز مرحله جدید در معادلات رویارویی + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم