حمله هوایی صهیونیست‌ها به غزه در پاسخ به بادبادک؛ یک فلسطینی شهید شد

پنج‌شنبه 28 تير 1397
19:44
حمله هوایی صهیونیست‌ها به غزه در پاسخ به بادبادک؛ یک فلسطینی شهید شد درپی حمله پهپادهای رژیم صهیونیستی به گروهی از فلسطینیان در نزدیکی مرز غزه، یک نفر شهید و چهار نفر زخمی شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

 نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) به اهدافی در نوار غزه حمله کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هواپیماهای بدون سرنشین آنها یک گروه از فلسطینیان که در حال ارسال بادبادک و بالن آتش‌زا به سمت اراضی اشغالی بودند را هدف قرار داده است.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» به نقل از منابع فلسطینی، این حمله در شرق رفح، جنوب نوار غزه انجام شده است.

وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که درپی این تهاجم صهیونیست‌ها، یک جوان فلسطینی 22 ساله به نام عبدالکریم رضوان به شهادت رسیده و حداقل چهار نفر دیگر زخمی شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطینی نیز در واکنش به این حمله هوایی، چند گلوله خمپاره به سمت نظامیان صهیونیست مستقر در مرز غزه شلیک کردند.

مرز غزه و مناطق نزدیک به آن طی روزهای اخیر بسیار ملتهب و شاهد تبادل آتش بین گروه‌های مقاومت فلسطینی و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بوده است.

این در حالی است که جنبش مقاومت «جهاد اسلامی» بامداد یکشنبه اعلام کرد که با میانجی‌گری مصر، بین گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه و رژیم صهیونیستی آتش‌بس برقرار شده است. 

بادبادک‌های آتش‌زای فلسطینی‌ها در طول برگزاری راهپیمایی‌های بازگشت در ماه آوریل، می و ژوئن ۲۰۱۸، مشکلات جدی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده زیرا مقابله با آن بر خلاف سادگی‌اش، آسان نیست.

تل‌آویو در ادامه تلاش‌ها برای متوقف کردن پرواز بادبادک‌ها و بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه به سمت اراضی شهرک‌نشینان، دست به دامن سامانه‌های پهپادی خودکار شد. 

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تخمین زده است که طی دو ماه اخیر، تاکنون حدود ۱۲۰۰ بادبادک و بالن آتش‌زا از نوار غزه به پرواز درآمده است که حدود ۵۰۰ عدد آن را ارتش صهیونیستی، ساقط کرده است. 

همچنین وزارت جنگ این رژیم می‌گوید که حداقل ۷۰۰ عدد این بادبادک‌ها با فرود در مزارع صهیونیست‌ها، حداقل به طور مجموع بیش از بیست کیلومتر مربع را به آتش‌ کشیده است.

مقامات رژیم صهیونیستی تخمین زده‌اند که آتش‌سوزیِ اراضی و مزارع شهرک‌نشینان مجاور نوار غزه ناشی از بادبادک‌های آتش‌زا، بیش از سه میلیون دلار به آنها خسارت وارد کرده است .

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی در صدد اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا است


هر خانه در قم، یک موکب و زائرسرا برای زائران مراسم تشییع است


آماده‌باش ۳۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع


حماس: اشغالگران با ممنوعیت پخش اذان به دنبال محو هویت اسلامی فلسطین هستند


حملات گسترده روسیه به چند منطقه در اوکراین


قالیباف: باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند


مردی که وحدت را به راهبرد عملی جهان اسلام تبدیل کرد


دیپلمات پاکستانی: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایران را به قدرتی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل کرد


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


تشکیلات خودگردان: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر خاک کشور فلسطین است


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید