ترامپ: «بایدن» را اوباما از زباله‌دان بیرون کشید

پنج‌شنبه 28 تير 1397
20:03
ترامپ: «بایدن» را اوباما از زباله‌دان بیرون کشید رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در واکنش به احتمال حضور معاون اوباما به عنوان رقیب انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۲۰ به او حمله کرد.

العالم-آمریکا

 «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در واکنش به سوالی درباره احتمال شرکت «جو بایدن»، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۲۰، به تندی به او حمله کرده است. 

مجری شبکه «سی‌بی‌اس» از ترامپ پرسید: «فکر می‌کنید رقیب شما از حزب دموکرات چه کسی خواهد بود؟ جو بایدن گفته تا ماه ژانویه در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ گفت: «بسیار خوب؛ رویای من [رقابت با] بایدن است. این یک رویا است. ببینید، جو بایدن سه بار در انتخابات رقابت کرد. هیچ‌وقت بیشتر از یک درصد رأی نیاورد و رئیس‌جمهور اوباما او را از داخل زباله‌دان بیرون کشید و همه شوکه شدند که این کار را کرد. دوست دارم که رقیبم بایدن باشد. فکر می‌کنم دوست دارم رقیبم هر کدام از آدم‌هایی باشند که درباره‌شان صحبت می‌شود.»

ترامپ در ادامه تصریح کرد: «همان‌طور که می‌دانید الان درباره هفت تا هشت نفر صحبت می‌شود. دوست دارم با هر کدام از آنها رقابت کنم، اما بایدن هیچ‌وقت به تنهایی نمی‌تواند هیچ کاری انجام دهد.»

وی اضافه کرد: «رئیس‌جمهور اوباما او را انتخاب کرد، او را معاون رئیس‌جمهور کرد و او خوب شد. اگر به عقب برگردید و نحوه رقابت او را در دو سه باری که در انتخابات حضور داشته ببینید فکر نمی‌کنم هیچ وقت بیشتر از یک درصد رأی آورد.»

ترامپ چند روز پیش اعلام کرد در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ شرکت خواهد کرد. او قبلاً هم با قاطعیت گفته رقیبانش را شکست خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم


پایگاه های آمریکا در منطقه زیر رگبار حملات پهپادی ارتش


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.