نامه "مشاط" به رئیس‌جمهور روسیه

جمعه 29 تير 1397
02:19
رئیس شورای عالی سیاسی یمن در چارچوب روابط دو جانبه با کشورهای دوست به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نامه نوشت.

العالم-یمن

"مهدی مشاط" رئیس شورای عالی سیاسی یمن با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که "جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن بدون هیچ مجوز قانونی صورت گرفته است و با قوانین منشور سازمان ملل مغایرت دارد."

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه نامه خود به پوتین نوشت: این جنگ مغایر با قوانین حقوق بشری و تجاوز آشکار به حاکمیت یمن است.

مهدی مشاط اعلام کرد که جنگ ساحل غربی یمن که امارات برای سیطره بر بندر و شهر الحدیده آن را به راه انداخته، فقط برای توطئه علیه یمن و کشورهای منطقه و سیطره بر جزایر و گذرگاه‌های زمینی و دریایی مهم است.

در این نامه همچنین به اهداف خبیثانه ائتلاف سعودی از جنگ یمن و سیاست ناامنی یمن و منطقه و تجزیه و تقسیم آن بر مبنای طایفه گری اشاره شده است.

وی در پایان نامه خود ابراز امیدواری کرد که روسیه بتواند نقش بارز خود را در توقف جنگ علیه یمن و رفع محاصره ملت این کشور ایفا کند.

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم


حملات پهپادی حزب الله به مواضع رژیم صهیونی در جنوب لبنان


روایت اول از جنگ تحمیلی سوم و لحظه تنگه هرمز


غریب‌آبادی: ایران منطق صلح‌طلبی همراه با قدرت را دنبال می‌کند


عامل ارسال اطلاعات صنایع دفاعی کشور اعدام شد


شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان