سخت‌ترین خبری که خبرنگار اهل غزه مخابره کرد + فیلم

شنبه 30 تير 1397
09:30
یک خبرنگار زن فلسطینی در حال مخابره شهادت چند فلسطینی در نوار غزه بود و بعد از دقایقی متوجه شد یکی از شهدا، برادر خودش است.

العالم _ فلسطین اشغالی

«مریم ابودقه» خبرنگار فلسطینی روز جمعه (دیروز) خبر شهادت چند فلسطینی در نوار غزه را اعلام کرد اما دقایقی نگذشته بود که متوجه شد یکی از شهدا، برادر خودش است.

طبق آنچه در فضای مجازی (توییتر و فیس بوک) منتشر شده است، مریم پس از آنکه فهمید یکی از شهدا، برادرش «محمد» است، شوکه شد.

وزارت بهداشت فلسطین دیروز از شهادت چهار فلسطینی در نوار غزه و مجروحیت بیش از 200 نفر دیگر خبر داده بود.

رژیم صهیونیستی روز جمعه حدود 25 پایگاه مربوط به گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس را هدف قرار داد و سه تن از اعضای این گردان‌ها را به شهادت رساند.

گروه‌های مقاومت فلسطینی نیز این حملات را بی‌پاسخ نگذاشتند و یکی از تک‌تیراندازان صهیونیست در مرز غزه را کشتند.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)