اذغان نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به بی‌فایده بودن جنگ علیه غزه

يکشنبه 31 تير 1397
19:45
اذغان نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به بی‌فایده بودن جنگ علیه غزه نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرد جنگ جدید علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی را به «نقطه آغاز» وضعیت قبل از جنگ بازمی‌گرداند و بی‌فایده است.

العالم _ فلسطین اشغالی

«ایهود اولمرت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در نتیجه داشتن جنگ دیگری علیه نوار غزه ابراز تردید و  سپس تأکید کرد، جنگ جدید، واقعیت را تغییر نمی‌دهد و تل‌آویو را به جای اول بازمی‌گرداند.

بر اساس گزارش خبرگزاری «صفا»، اولمرت که در دوره نخست‌وزیری‌اش، جنگ اول علیه نوار غزه در 2008-2009 انجام شد، اعلام کرد: طرح تسویه‌ای با نوار غزه جز اقدام نظامی وجود ندارد ، اقدامی که به هیچ کدام از طرفین کمک نخواهد کرد و به نفع هیچ کسی نیست.

وی درباره تبادل آتش اخیر میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین تأکید کرد: نتیجه هر عملیات نظامی در نوار غزه که منجر به کشته شدن اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها می‌شود، فقط بازگشتن اسرائیل به وضعیت قبل از جنگ است.

اولمرت سپس ائتلاف حکومتی رژیم صهیونیستی را نصیحت کرد روی برنامه‌هایی که طرف دیگر (فلسطینی‌ها) آن را رد می‌کند، حساب نکند زیرا در نهایت از اجرای آن منصرف خواهد شد.

رژیم صهیونیستی روز جمعه (29 تیرماه) حدود 25 پایگاه مربوط به گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس را هدف قرار داد و سه تن از اعضای این گردان‌ها را به شهادت رساند. گروه‌های مقاومت فلسطینی نیز این حملات را بی‌پاسخ نگذاشتند و یکی از تک‌تیراندازان صهیونیست در مرز غزه را کشتند.

وزارت بهداشت فلسطین جمعه (29 تیرماه) از شهادت چهار فلسطینی در نوار غزه و مجروحیت بیش از 200 نفر دیگر خبر داده بود. در نهایت «فوزی برهوم» سخنگوی حماس از آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد؛ با تلاش‌های مصر و سازمان ملل حالت آتش‌بس قبلی در نوار غزه میان گروه‌های فلسطینی و رژیم اشغالگر برقرار شد.

آخرین جنگ علیه نوار غزه در تابستان 2014 بود و تبعات حاصل از آن هنوز بر نوار غزه محاصره شده سایه افکنده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


هزینه بازگشت دوباره آمریکا به جنگ علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود


هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود