آمادگی آلمان برای پذیرش تروریست‌های کلاه سفید

دوشنبه 1 مرداد 1397
01:15
آمادگی آلمان برای پذیرش تروریست‌های کلاه سفید

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان روز یکشنبه تاکید کرد که این کشور شماری از تروریست های موسوم به کلاه سفیدهای سوریه را خواهد پذیرفت.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، هایکو ماس در گفت وگو با مجله «بیلد» آلمان گفت: شماری از کلاه سفیدها در آلمان حضور پیدا خواهند کرد.
هرچند که وزیر خارجه آلمان شمار دقیق کلاه سفیدهایی که قرار است در آلمان پذیرفته شوند مشخص نکرده؛ اما مجله بیلد شمار این افراد را 50 نفر اعلام کرده است.
به گزارش روز یکشنبه رسانه های سوری، پس از پایان یافتن ماموریت عناصر گروه تروریستی کلاه سفیدها، رژیم صهیونیستی در یک عملیات محرمانه و شبانه حدود 800 عضو این گروه و خانواده های آن ها را از جنوب غرب سوریه به داخل سرزمین های اشغالی فلسطین و از آنجا به اردن منتقل کرد.
رسانه ها به نقل از 'اویخای ادرعی' سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این انتقال بر اساس درخواست امریکا و برخی کشورهای اروپایی انجام شد.
وی افزود: این افراد به اردن منتقل شدند و از آنجا به انگلیس، آلمان و کانادا می روند.
'
محمد الکاید' سخنگوی وزارت خارجه اردن نیز انتقال این تروریست ها به خاک کشور خود را تایید کرده است.
وی گفت: اردن پس از درخواست انگلیس، آلمان و کانادا اجازه انتقال کلاه سفیدها را به خاک خود داده است و این کشورها متعهد شده اند آن ها را از اردن ببرند.
سازمان موسوم به کلاه سفیدها در مارس 2013 به دست "جمیز لو میجرر" کارمند سابق اداره اطلاعات نظامی و کارشناس امنیتی انگلیس با کمک واشنگتن در ترکیه تاسیس شد. از همان ابتدا حوزه کار این گروه مناطق تحت تسلط گروه های تروریستی تعیین شد.
بسیاری از اسناد یافت شده توسط ارتش سوریه در مناطق آزاد شده از چنگ تروریسم در این کشور نشان می دهند که کلاه سفیدها عضو گروه های تروریستی هستند و از تروریست ها حمایت می کنند، بویژه آنکه فرآیند بکارگیری تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان توسط تحریر الشام (جبهه النصره سابق) را فراهم کردند.
اقدامات کلاه سفیدها که همواره در راستای جنایات گروه های تروریستی در سوریه بوده است، نشان می دهد که عناصر این گروه سربازان انگلیس و بازوان آمریکا در سوریه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش اشغالگر منطقه حائل در جنوب لبنان را از مدیترانه تا جبل‌الشیخ ایجاد کرد


تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟