واکنش امارات به رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره قطر

سه شنبه 2 مرداد 1397
14:39
واکنش امارات به رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره قطر وزیر مشاور در امور خارجه امارات به رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره شکایت قطر، واکنش نشان داد.

العالم _ آسیا

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات در واکنش به رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره شکایت قطر، مدعی شد که امارات بر اساس ضوابط ملی خود اقدامات مربوط به حقوق اتباع قطری را انجام داده است.

قرقاش در صفحه توییتر خود نوشت که رأی دیوان بین‌‌المللی دادگستری بیشتر به اقدامات معروف به «اقدامات زمانی» مربوط می‌شود و قضات دادگاه با خواسته‌های قطر مخالفت کردند.

وی افزود: «قضات دادگاه اجرای سه اقدام درباره خانواده، دانشجویان و مراجعه به دستگاه قضایی قطری‌ها را خواستار شدند که این اقدامات را امارات در پی اتخاذ تصمیمات چهار کشور علیه دوحه، بر اساس ضوابط ملی خود انجام داده است.»

دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه روز دوشنبه (یکم مرداد) در جلسه‌ای ویژه رأی خود درباره شکایت قطر علیه امارات را صادر کرد و به سود قطر رأی داد.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است


قالیباف: با جدیت پیگیر خاتمه جنگ در لبنان هستیم/نبیه بری: تلاش دشمن اقدام علیه حاکمیت لبنان است


بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد


تجمع مخالفان «توافق چارچوب» در برابر کاخ ریاست جمهوری لبنان


رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک سوریه تعدادی از شهروندان را به شهادت رساند


سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است