عضو هيئت اجرايي تشكل احزاب ديدار مشترك یمن:

یمنی ها جنایات آمریکا را فراموش نمی کنند

جمعه 17 شهريور 1391
18:28
یمنی ها جنایات آمریکا را فراموش نمی کنند عضو هيئت اجرايي تشكل احزاب ديدار مشترك، تاكيد كرد: نقض مكرر حريم هوايي يمن در حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي، پرونده اي سرشار از جنايت و كشتار مردم بي گناه است و يمني ها هيچ گاه در قبال آن كوتاه نخواهند آمد.

" محمد الصبري" روز جمعه به شبكه خبري العالم، گفت: جنایاتی که آمریکا در یمن با حملات هواپیماهای بدون سرنشین مرتکب می شود را رژیم سابق یمن زمینه سازی کرده است و یمنی ها پس از انقلاب می بینند که حریم هوایی و زمینی کشور مرتبا نقض می شود.
عضو هيئت اجرايي تشكل احزاب ديدار مشترك با اشاره به افزایش حملات و نقض هوایی یمن در حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي، گفت: رژیم علی عبدالله صالح روابط ناپسندي با القاعده ايجاد كرد و تروريسم را در كشور رواج داد.
الصبری با تاکید بر اینکه نمی توان رژيم سابق را از آن چه در حال حاضر در يمن اتفاق مي افتد، تبرئه كرد و گفت:  بمباران هوایی مناطق مختلف در يمن به تازگي و  ناگهاني روی نداده است و مسئله ای بسیار پیچیده است و با مسائلی مثل عربستان سعودي، نفت و دريانوردي بين المللي پيوند خورده است.
07-16:44





0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید