پیام رئیس‌جمهور لبنان به «بشار اسد» در پی جنایت داعش در «سویداء»

جمعه 5 مرداد 1397
08:48
پیام رئیس‌جمهور لبنان به «بشار اسد» در پی جنایت داعش در «سویداء» رئیس‌جمهور لبنان در پیامی به همتای سوری خود، کشته و زخمی شدن دهها غیرنظامی در پی جنایت فجیع داعش در «سویداء» را به وی تسلیت گفت.

العالم - سوریه

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان پیامی به «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه فرستاد و قربانی و زخمی شدن صدها زن و کودک در «سویداء» (واقع در جنوب سوریه) به دست گروهک داعش، را به وی تسلیت گفت.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، عون در این پیام گفت، این جنایت بار دیگر بر ضرورت به کارگیری تمام توان برای نابودی این گروهک افراطی و خطرناک با تفکر خشن تکفیری تأکید کرد.

میشل عون همچنین پیامی به «یوسف جربوع» شیخ طایفه دروزی‌های سوریه فرستاد، به وی تسلیت گفت و با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرد.

عناصر گروه تروریستی داعش چهارشنبه (دو روز پیش) با دو حمله انتحاری به شهر سویداء و چند حمله انتحاری دیگر به چند روستا در ریف سویداء (خارج از مرکز استان) حمله کردند و در مجموع بیش از 215 نفر سوری را کشتند و حدود 180 را نیز مجروح کردند.

حزب‌الله هم دیروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای حمله داعش به چند نقطه در استان سویداء در جنوب سوریهرا محکوم کرد و «اشغالگران آمریکایی»‌ را مسئول آن دانست. 

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟