آمریکا به قوانین مسدودساز تحریم ها علیه ایران اتحادیه اروپا واکنش نشان داد

دوشنبه 15 مرداد 1397
20:18
آمریکا به قوانین مسدودساز تحریم ها علیه ایران اتحادیه اروپا واکنش نشان داد
یک مقام آمریکایی نسبت به قوانین مسدود ساز اتحادیه اروپا در زمینه تحریم‌های ضد ایرانی واکنش نشان داد.

العالم / آمریکا

یک خبرگزاری آمریکایی روز دوشنبه از عدم نگرانی واشنگتن نسبت به اقدام‌های مسدود ساز اروپا در قبال بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران خبر داد. 

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گزارش داد که یک مقام ارشد دولت آمریکا روز دوشنبه گفت که واشنگتن از تلاش‌‌های اروپا در حمایت از شرکت‌های فعالش در ایران در زمینه اعمال مجدد تحریم‌ها نگرانی ندارد.

 اتحادیه اروپا روز دوشنبه همزمان با احیای تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، از اجرایی شدن نسخه به روز شده قوانین مسدود ساز تحریمی، برای مقابله با این تحریم‌ها، خبر داد.

«فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه مشترکی با وزیران خارجه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلستان، ضمن ابراز تأسف از بازگشت تحریم‌های آمریکا در پی خروج این کشور از توافق هسته‌ای با ایران، برجام را «عنصری کلیدی برای معماری منع اشاعه هسته‌ای در جهان» توصیف کرده و گفته است که انتظار می‌رود ایران به «اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود ذیل توافق هسته‌ای ادامه دهد.»

این بیانیه با اشاره به اینکه رفع تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای «جزئی اساسی از این توافق» بوده، می‌افزاید: «ما مصمم هستیم که از فعالان اقتصادی اروپایی که در حال انجام تجارت قانونی با ایران هستند... حفاظت کنیم. به همین دلیل است که نسخه به روز شده قوانین مسدود ساز اتحادیه اروپا روز 7 اوت (سه‌شنبه/16 مرداد) اجرایی می‌شوند تا از شرکت‌هایی که در ایران تجارت قانونی انجام می‌دهند، در برابر آثار تحریم‌های فراسرزمینی ایالات متحده محافظت کنند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «اعضای باقی‌مانده برجام، متعهد شده‌اند که از جمله، کانال‌های مالی موثر با ایران و ادامه صادرات نفت و گاز ایران را حفظ کرده و تداوم بخشند. در این مسئله، مانند دیگر موضوعات، کار ما ادامه دارد، از جمله با کشورهای ثالث علاقمند به برجام و حفظ رابطه اقتصادی با ایران. در هفته‌های آینده، این تلاش‌ها، در سطح وزرا مورد ارزیابی قرار گرفته و تشدید می‌شوند.»

در پایان بیانیه بار دیگر عنوان شده است که «حفظ این توافق هسته‌ای با ایران، مسئله احترام به توافقنامه‌های بین‌المللی و مسئله امنیت بین‌المللی است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران